U bent hier: Home / Over ons

Over ons

door Erica Jacobs gepubliceerd op: 06-05-2014

Bloggers Debbie Jansen en Erica Jacobs van Stijl en Schatjes

 

Je bent op onze site aan het surfen, en wilde graag meer over ons weten. Wie zijn wij en waar staan we voor?

Wij zijn twee zussen met heel verschillende levens, maar we bleken bij de opzet van deze blog toch meer overeenkomsten te hebben dan op het eerste gezicht zou lijken. Tijdens een relaxt dagje samen uit naar de sauna ontstond het idee om onze interesses te combineren in een gezamelijke blog. Een liefhebber van beauty die werkt in de kinderopvang en een moeder met druk gezinsleven en interesse in gadgets en lifestyle items die daar bij aansluiten, geven vorm aan deze site.

Ik ben Debbie, al weer 31 jaar jong. Van kinds af aan heb ik al iets met baby's en kinderen en daarom ben ik uiteindelijk pedagogiek gaan studeren. Nu ben ik al weer een paar jaar werkzaam in de kinderopvang. Maar naast dat ik kinderen heel leuk vind heb ik erg veel interesse in beauty en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben in het dagelijks leven dus op mijn werk veel bezig met kinderen en in mijn vrije tijd veel met beauty. Ik volg al jaren meerdere (beauty)blogs en nu is het tijd om het heft in eigen hand te nemen. Ik ga vanaf nu zelf bloggen!”

Mijn naam is Erica, getrouwd en mama van drie kindjes. We hebben een tweeling; zoon Jens en dochter Fenne van 2,5 en in november vorig jaar is ons gezin uitgebreid met een klein meisje genaamd Mare.

Het is bij ons thuis regelmatig een huishouden van Jan Steen, dus ik ben steeds weer op zoek naar leuke spulletjes en handige foefjes om tijd te besparen en het leven makkelijker te maken, en die ik gewoon mooi vind. En ik vind het uiteraard hartstikke leuk dat met jullie te delen, afgewisseld met lieve, ontroerende, schattige en hilarische anekdotes uit ons dagelijks bestaan.”

Zo hebben wij ieder onze eigen dagelijkse beslommeringen. Maar soms kun je nog best een hoop van elkaar leren, en zo hopen wij in deze blog twee op het oog verschillende werelden niet alleen recht tegenover elkaar te zetten, maar soms juist te laten zien waar de raakvlakken liggen.

En we willen natuurlijk gewoon alles wat wij leuk, interessant en gezellig vinden met jullie delen, dus we hopen jullie snel terug te zien!


gearchiveerd onder:
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons