U bent hier: Home / Lifestyle / Recepten & Food

Soepie?

Soepie?
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 15-08-2014

Onze tweeling is gek op soep. En ik vind dat wel zo prettig, want er is geen makkelijker manier om je kindje groenten te laten eten dan door ze een heerlijk bord vol soep, flink vol met de meest uiteenlopende groenten voor te zetten. Dus vandaag geef ik een opsomming van mijn, en niet onbelangrijk, Jens en Fenne's favoriete soepjes, allen bomvol vitamientjes en smaak.

Lees verder...

Tea-lovers

Tea-lovers
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 02-08-2014

Ik weet dat het nu zomer is...Maar toch vind ik het vaak nog heerlijk om (vooral 's avonds) een lekkere grote kop thee te drinken. Allerlei smaken, verschillende soorten. Zo heerlijk, want je kunt het eindeloos variëren. Sinds een tijdje heb ik de losse thee ontdekt. Het ruikt heerlijk en smaakt vaak zelfs nog beter. Ik ben helemaal verkocht en laat je vandaag zien wat ik lekker vind en hoe ik het bewaar.

Lees verder...

(Groene) Smoothies

(Groene) Smoothies
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-07-2014

Het is momenteel natuurlijk een hele grote 'hype'. Smoothies en dan vooral ook groene smoothies drinken. Niet altijd voel ik de behoefte aan een hype mee te doen, maar omdat ik eigenlijk niet zo van fruit eten hou is dit voor mij de ideale manier om toch de nodige vitamientjes binnen te krijgen, niet alleen van fruit, maar met de groene smoothies dus ook van groente!

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons