U bent hier: Home / Lifestyle / Op stap

Duitsland shoplog DM

Duitsland shoplog DM
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 22-01-2015

Shoppen in Duitsland? Als je aan de grens woont zul je dat best eens doen. Shoppen in Duitsland kan heel leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan CentrO, een heel groot winkelcentrum in Oberhausen of aan de grote Primark in Essen. Maar vandaag laat ik jullie zien wat ik laatst bij de DM, een hele bekende drogisterij in Duitsland, heb gekocht en waarom dat zo fijn is.

Lees verder...

Het land van Jan Klaassen

Het land van Jan Klaassen
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 01-08-2014

Een paar weken geleden was manlief onverwacht een vrijdag vrij, was het hartstikke mooi weer en hadden we zin in een leuk dagje uit met het gezin. Omdat de tweeling nu wat ouder wordt, is het steeds leuker om te zien hoe zij plezier hebben van zo'n uitje. De dierentuin is een absolute topper, maar zelfs 'gewoon' een boswandeling valt goed in de smaak. Deze keer besloten we een kijkje te nemen in het Land van Jan Klaassen. Een speelpark speciaal voor peuters en kleuters. Onder het motto “Als de kinderen het maar leuk hebben, hebben wij het ook leuk” hebben we oma opgetrommeld, de hele kinderschare plus bijbehorende plunje ingeladen en zijn we richting Braamt (n.b. nabij Doetinchem) gereden.

Lees verder...

Wandelgemak; met z'n allen op stap

Wandelgemak; met z'n allen op stap
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 08-07-2014

Duowagens zijn in de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Toen wij voor Jens en Fenne de zoektocht naar een wandelwagen begonnen was een van de eerste dingen die ik dacht “Wow, wat een geluk dat we een dubbele wagen 'moeten', dat beperkt die gigantisch uitgebreide keuzemogelijkheden gelukkig een beetje”. Het kwam mij voor dat er oneindig veel verschillende kinderwagens waren om uit te kiezen, dus ik was blij dat er voor ons een kleinere selectie was. Maar ook dan is het een hele klus, bijna vergelijkbaar met een nieuwe auto kopen...

Lees verder...

Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 30-06-2014

De vakantieperiode staat weer voor de deur! Heb jij er al zin in? Zoek je de zon op, of blijf je lekker in de buurt? De afgelopen jaren is onze manier van vakantie vieren toch wel een beetje veranderd. Van tripjes naar de USA en Hawaii, zoeken we het tegenwoordig iets dichter bij huis. Uit praktische overwegingen, maar ook wel vanwege het financiële plaatje. Maar wat niet is veranderd is dat we over het algemeen wel mikken op mooi weer. Bij vakantie hoort voor mij een lekker zonnetje, hangen aan het zwembad en een kleurtje kweken. Nou ja, goed dan, dat kleurtje is maar minimaal, het is meer een gevalletje sproetjes kweken en verbranden maar you get the picture.

Lees verder...

Back to the 90's

Back to the 90's
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 20-06-2014

Ik ben al weer 31 jaar oud...Ja echt waar! Dat betekent dat ik een happy teenager was in de jaren 90. Ik moet nu toch echt zeggen dat dat een leuke tijd was om een tiener te zijn. Er zijn echt talloze dingen om aan terug te denken. Speelgoed, snoep, gewoontes, kleding en natuurlijk muziek. Wie benoemt er nou nooit het stukje jeugdsentiment van vroeger? Vandaag lees je vooral over de muziek van toen en wat ik er nu nog mee doe.

Lees verder...

Waar het allemaal begon

Waar het allemaal begon
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 06-06-2014

Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je drukke bestaan je lijkt in te halen. We hebben allemaal wel eens behoefte aan een dag van heerlijke ontspanning. Voor de een is dat een flink rondje sport of een fijne wandeling, een ander zoekt het in bankhangen met een goede film of serie en weer iemand anders gaat voor lekker eten, uit eigen keuken of bij een goed restaurant. Mijn idee van een dag met ultieme ontspanning is niet erg origineel, maar wel ontzettend relaxt. Zoals velen met mij vind ik het heerlijk een dag door te brengen in een van de sauna- en welnesscenters bij ons in de buurt.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons