U bent hier: Home / Lifestyle / Fashion

What's in my bag?

What's in my bag?
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 25-02-2015

Op YouTube komen vaak filmpjes voorbij met de titel What's in my bag? Vrouwen en hun tas, ze slepen hem overal mee naartoe, proppen er vanalles in en het blijft een groot mysterie. Maar wat zijn we toch nieuwsgierig, wie wil er dan ook niet een kijkje nemen in de tas van een ander? Vandaag laat ik jullie mijn tas zien met inhoud. Niet in een filmpje, maar doormiddel van foto's.

Lees verder...

Primark gekte met shoplog

Primark gekte met shoplog
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-11-2014

Iedereen heeft er ondertussen van gehoord, bijna iedereen is er wel eens geweest, de Primark. Jaren geleden was er nog maar één filiaal in Nederland, in Rotterdam en ik weet nog goed dat ik daar de eerste keer kwam, samen met een vriendin voordat we naar een concert van Nick en Simon gingen. We hebben onze ogen uitgekeken en een tas vol spullen gekocht voor zeker niet meer dan 50 euro. In de loop van de jaren ben ik ook in Londen de Primark binnengestapt en vooral de laatste tijd schieten de winkels hier in Nederland ook als paddestoelen uit de grond.

Lees verder...

Hakkenliefde, nieuwe liefde van de Zara

Hakkenliefde, nieuwe liefde van de Zara
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 02-10-2014

Een tijdje terug liet ik al mijn Ted Baker pumps zien. Ontiegelijk hoog, niet per definitie comfortabel, maar so pretty! Maar wie mooi wil zijn moet natuurlijk af en toe een beetje pijn lijden en dat doe ik maar al te graag met een mooi paar hakken. Ik heb ze niet vaak aan, maar wanneer ik ze draag voel ik me altijd zeer vrouwelijk en stiekempjes ook wel een beetje sexy ;) Vandaag laat ik jullie een paar prachtige blauwe hakken van de Zara zien. Naast mijn Ted Bakers een grote favoriet. Helaas niet meer te koop, maar toch wilde ik ze even showen.

Lees verder...

Tip: 5th Avenue bij van Haren

Tip: 5th Avenue bij van Haren
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 28-09-2014

Ja al weer een artikel over schoenen! Zou ik een kleine schoenentic hebben? ;) Ik moet bekennen dat dat wel een beetje kan kloppen. Ik heb graag veel verschillende soorten en kleuren schoenen. Het liefst koop ik schoenen van echt leer. Vooral pumps en laarzen zien er een stuk mooier uit als ze van echt leer zijn en ze gaan dan ook een stuk langer mee. Enige minpunt is dat leren schoenen behoorlijk prijzig kunnen zijn. Maar vandaag heb ik in dat kader een leuke tip!

Lees verder...

Weg uit die comfort zone!

Weg uit die comfort zone!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 12-08-2014

Laatst kwam ik op het idee voor dit artikel door een vriendin (you know who you are ;)) en eigenlijk vond ik het wel een heel goed idee. Ik was met haar aan het shoppen en merkte toen weer eens goed dat we allemaal een hele duidelijk comfort zone hebben en dat we toch eens wat vaker uit deze zone moeten stappen, dat kan verrassende en vernieuwende gevolgen hebben!

Lees verder...

Mijn armcandy

Mijn armcandy
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 14-07-2014

Ik ben best gek op mooie sieraden. Leuke oorbellen, een mooie ring, een duur uitziend horloge of grappige armbandjes. Mij zul je alleen niet zo snel met een ketting zien, ik ben gewoon niet zo'n kettingmeisje. Ik ben toch echt meer van de armcandy, zo noem ik het zelf maar. Ik hou van mooie horloges, dure armbanden en simpele armbandjes die dan weer leuk staan bij mijn horloges. Kijk snel verder en zie en lees meer over mijn leukste armcandy.

Lees verder...

Extra: Shoplog H&M kindersale

Extra: Shoplog H&M kindersale
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 03-07-2014

Als het op kleding aankopen aankomt ben ik op rantsoen; ik ben nu toch eindelijk mijn best aan het doen om de overtollige zwangerschapskilootjes kwijt te raken, en dat zijn er euh.. best veel.. Dus ik laat de zomersale dit jaar voor mijn garderobe grotendeels aan me voorbij gaan. Maar dat betekent toch niet dat ik niet kan snuffelen voor iets leuks voor de kids nietwaar? Ik bedoel, Jens kan best nog een extra t-shirtje gebruiken, en Fenne is sinds kort helemaal fan van alles wat 'roze' en 'jurrek' is. En Mare.. tja, die verdient toch ook af en toe iets nieuws, i.p.v. alleen maar de afdankertjes van broer en zus te dragen toch?

Lees verder...

Ted Baker, Who?

Ted Baker, Who?
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 12-06-2014

Nee, Ted is niet mijn nieuwe lover, ook niet een kennis, oom of buurman. Hmmm misschien is het toch wel een nieuwe liefde... Ted Baker is een Brits kledingmerk/kledingwinkel. Ze noemen het zelf zelfs een lifestyle brand. Leuk detail is dat Ted Baker begonnen is als een mannenmode merk. Maar mijn nieuwste liefde is natuurlijk geen mannenshirt, overhemd of broek. Nee het is dit prachtige paar schoenen * Engelengezang *.

Lees verder...

Sunshine is here met Ray Ban

Sunshine is here met Ray Ban
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-06-2014

Het is weer lente! Dat betekent steeds vaker op het terras, lekker buiten in de stad, het bos of het park lopen, heerlijk in de auto in de zon en ga zo maar door. Kortom, ja er is ook zon in de winter, maar het echte zonseizoen komt er nu aan. Ik vind het heel belangrijk dat ik daarbij zo veel mogelijk een zonnebril op heb. Het beschermt je ogen tegen schadelijke zonnestralen, is in veel situaties veel veiliger en niet geheel onbelangrijk; het voorkomt fijne lijntjes en rimpels in je gezicht.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons