U bent hier: Home / Lifestyle

What's in my bag?

What's in my bag?
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 25-02-2015

Op YouTube komen vaak filmpjes voorbij met de titel What's in my bag? Vrouwen en hun tas, ze slepen hem overal mee naartoe, proppen er vanalles in en het blijft een groot mysterie. Maar wat zijn we toch nieuwsgierig, wie wil er dan ook niet een kijkje nemen in de tas van een ander? Vandaag laat ik jullie mijn tas zien met inhoud. Niet in een filmpje, maar doormiddel van foto's.

Lees verder...

Update: in een dip met sporten

Update: in een dip met sporten
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 11-02-2015

17 november schreef ik een artikel over het in een dip zitten met sporten. Ik gaf toen aan dat ik al een tijdje niet meer hardgelopen had na de Bridge to Bridge en dat ik dus zelf ook wel in een behoorlijke dip zat. ik heb daarbij meteen een aantal tips gegeven over hoe je uit die dip kunt komen, of hoe je het kunt voorkomen. Daarbij beloofde ik ook een update. Is het mezelf gelukt eruit te komen? Lees snel verder!

Lees verder...

Dopper, verantwoord water drinken

Dopper, verantwoord water drinken
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 03-02-2015

Water drinken is heel erg goed voor je. Beter dan frisdranken, sapjes vol suiker en koffie. Water schaadt je gebit niet, reinigt je lichaam van binnenuit, houdt je vochthuishouding op peil en met een beetje geluk kan je er ook nog een pondje of twee mee afvallen. Ik laat vandaag een leuke gadget zien waarmee je verantwoord en in stijl ;) genoeg water per dag kunt drinken, ook onderweg!

Lees verder...

Geluksmomentjes

Geluksmomentjes
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 28-01-2015

Een van mijn favoriete items bij Mattie en Wietze elke ochtend is het geluksmomentje. Zulke simpele dingen, maar wel o zo herkenbaar. En vooral, zo makkelijk om voor lief te nemen en verder te gaan met klagen over al die kleine ongeluksmomentjes, die in feite niks ingrijpender zijn. Dus waarom blijft het wel hangen hoe dat ene stoplicht nèt op rood sprong terwijl je al te laat was, of hoe je lief je nèt voor is en die laatste koffiepad in de Senseo mikt? En niet wanneer je precies er voor koos je paraplu mee te nemen toen het een kwartiertje later keihard ging regenen? Of wanneer je je hand in je jaszak steekt en een vergeten briefje va 5 tegen komt?

Lees verder...

Duitsland shoplog DM

Duitsland shoplog DM
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 22-01-2015

Shoppen in Duitsland? Als je aan de grens woont zul je dat best eens doen. Shoppen in Duitsland kan heel leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan CentrO, een heel groot winkelcentrum in Oberhausen of aan de grote Primark in Essen. Maar vandaag laat ik jullie zien wat ik laatst bij de DM, een hele bekende drogisterij in Duitsland, heb gekocht en waarom dat zo fijn is.

Lees verder...

Mijn favoriete series

Mijn favoriete series
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 07-01-2015

Al jaren kijk ik graag naar series, soms nog liever dan naar een film. Toch vind ik het altijd best lastig om leuke series te vinden die ik echt wil en blijf volgen, of zelfs 'binge watch'. Ik help jullie een handje op weg met de series die ik leuk vond, vindt en misschien nog ga volgen.

Lees verder...

Happy 2015!

Happy 2015!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 03-01-2015

Misschien zijn we een beetje laat maar he! Het is nog geen 6 januari, drie koningen dus het mag nog gewoon. Wij willen jullie allemaal een heel gelukkig, gezond, liefdevol en fijn 2015 wensen! We zijn ondertussen ook al weer aardig wat maandjes online met onze blog en hopen dat nog lang te kunnen blijven!

Lees verder...

De vervelendste huishoudelijke klusjes

De vervelendste huishoudelijke klusjes
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 20-12-2014

Wie houdt er nou van 'het huishouden doen'? Ja ok, Monica van Friends kon er aardig wat van, en zo zullen er vast nog wel meer mensen zijn. Maar doorgaans houden de meeste mensen er toch echt niet van. Ik ben zelf ook echt geen perfecte huisvrouw. Gelukkig heb ik maar een klein huisje en ben ik dan ook vaak snel klaar. Ik heb ook zeker een paar erg 'gehate' klusjes. Lees mee over mijn meest gehate huishoudelijke klusjes en hoe ik ze misschien wat dragelijker maak.

Lees verder...

Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 2

Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 2
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 19-12-2014

Na de vorige uiteenzetting van de eerste vijf van mijn favoriete baby artikelen, is hier dan het tweede deel. Ik laat jullie graag zien welke artikelen ik nog meer zie als handige extra's tot regelrechte 'lifesavers'..

Lees verder...

In een dip met sporten

In een dip met sporten
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 17-11-2014

Volgens mij kent iedereen dit wel. Je bent een tijdje terug fanatiek begonnen met sporten, of je doet het al een tijdje en opeens, zonder dat je het merkt of zonder reden kom je in een dip terecht. Je hebt er geen zin meer in, het komt er gewoon niet van of je wil iets anders. Een tijdje terug hebben jullie kunnen lezen dat Erica en ik beiden dit jaar begonnen zijn met hardlopen. Helaas ben ik sinds een tijdje ook in een dip beland. Ik merk dat het begonnen is na de Bridge to Bridge. Maar hoe kun je hier nou het beste mee omgaan?

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons