U bent hier: Home / Feeds

Feeds

door Erica Jacobs gepubliceerd op: 10-06-2014
"Die andere moeders doen ook maar wat..." door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 30-09-2014 22:49
Als eerste; ik ben er weer! Na een welverdiende vakantie en korte persoonlijke break kan ik er weer aardig tegen aan. En vandaag wil ik graag aftrappen met een wat meer persoonlijk item. Stiekum best een beetje eng, maar wel een heel reëel en actueel topic in mijn leven momenteel, en ik ben wel benieuwd naar hoe jullie dit ervaren en hiermee omgaan.
(Groene) Smoothies door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 04-07-2014 18:03
Het is momenteel natuurlijk een hele grote 'hype'. Smoothies en dan vooral ook groene smoothies drinken. Niet altijd voel ik de behoefte aan een hype mee te doen, maar omdat ik eigenlijk niet zo van fruit eten hou is dit voor mij de ideale manier om toch de nodige vitamientjes binnen te krijgen, niet alleen van fruit, maar met de groene smoothies dus ook van groente!
5 top favorieten van MAC door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 25-07-2014 09:15
MAC was het merk waar ik mijn eerste duurdere en luxere make-up van kocht. Ik was er dan ook heel erg trots op toen ik jaren geleden mijn eerste producten kocht tijdens een weekendje weg in Rotterdam. Hier in 'het Oosten' was er toen nog nergens een verkooppunt en ik zag mijn kans schoon om mijn eerste producten bij de Bijenkorf in Rotterdam te scoren. Twee daarvan zijn nu nog steeds grote favorieten. Vandaag laat ik jullie mijn vijf meest geliefde MAC producten zien.
9GAG, heerlijk tijdverdrijf door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 09-10-2014 18:55
We hebben allemaal wel een smartphone of een tablet. En hoe vaak zit je daar wel niet op te kijken, zonder dat er eigenlijk wat te kijken valt? Geen berichtjes te lezen of te versturen, je Facebook timeline al helemaal bekeken en op twitter of instagram staat ook niks nieuws...Wat doe je dan? Dan installeer je als de wiedeweerga de 9GAG app en ben je gegarandeerd een tijdje zoet! Maar pas wel op, want het kan verslavend werken ;)
A little me-time. Bij Salon B door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 26-07-2014 12:09
Een maand of twee terug besefte ik me opeens dat het al zo wel eens een jaar geleden kon zijn dat ik bij de kapper ben geweest. Het is zo gemakkelijk om jezelf te vergeten als je net een nieuwe baby hebt. Die eerste tijd is zo vol van nieuwe indrukken, elkaar leren kennen, het zoeken naar hernieuwde routine, en de valkuil is om jezelf te vergeten.
Aan tafel! door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 12-07-2014 10:25
Als iedere ouder wil is graag het beste voor mijn kindjes. Zo ook op het gebied van eten en drinken. Maar wat echt goed en gezond eten en drinken is, daar verschillen de meningen nogal over. Ik ben geen totale purist, ik ben geen vegetariër of veganist en ik eet ook niet strikt biologisch. En ik mag ook graag zo nu en dan genieten van wat zoetigheid, dus koolhydraatarm is ook niet aan mij besteed. De meeste rages vind ik vaak wat te ver gezocht, of te ingewikkeld, of zelfs simpelweg te duur. Want helaas is het maar al te waar, echt gezond eten is vaak duurder dan ongezond(er) voedsel.
Back to the 90's door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 20-06-2014 08:47
Ik ben al weer 31 jaar oud...Ja echt waar! Dat betekent dat ik een happy teenager was in de jaren 90. Ik moet nu toch echt zeggen dat dat een leuke tijd was om een tiener te zijn. Er zijn echt talloze dingen om aan terug te denken. Speelgoed, snoep, gewoontes, kleding en natuurlijk muziek. Wie benoemt er nou nooit het stukje jeugdsentiment van vroeger? Vandaag lees je vooral over de muziek van toen en wat ik er nu nog mee doe.
Battle of the soaps door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 17-06-2014 16:03
Vraag om het even wie dan ook om een merk voor baby verzorgingsproducten te noemen en ik denk dat wel 95% je als antwoord “Zwitsal” zal geven. Op de vraag aan welk product men zelf de voorkeur geeft of zou geven zijn de meningen denk ik een stuk meer verdeeld. Of je bent gek op het welbekende Zwitsal-luchtje, of je vindt het helemaal niks.
Bescherm je gezicht in de zon! Biodermal vs Take Shelter door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 28-06-2014 08:19
Het is nu toch echt zomer! Hoe fijn is dat?! We zijn weer lekker veel buiten en het zonnetje schijnt (hopelijk). Een perfect moment om mijn favoriete zonbescherming voor het gezicht te laten zien. Ik vind het overigens niet alleen in de zomer of als de zon fel schijnt belangrijk om een zonbescherming te gebruiken. Eigenlijk doe ik dat het hele jaar door en varieer ik met de soort en de spf factor die ik gebruik.
Bridge to Bridge 2014 door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 24-09-2014 20:46
Yes! Het is een feit! Wij hebben allebei de Bridge to Bridge van 2014 uitgelopen! Wie had dat een paar maanden geleden gedacht? Erica en ik zijn beiden een tijdje terug begonnen met hardlopen. Vooral omdat we meer wilden gaan bewegen en eigenlijk een nieuwe sport zochten. Na pas een tijdje hier mee bezig te zijn kwam Erica met het idee om ons in te schrijven voor de Bridge to Bridge loop in Arnhem, zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen. Lees nu wat onze ervaringen zijn en of het voor herhaling vatbaar was...
Bugaboo Bag door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 29-07-2014 10:41
Vanaf september is er een nieuwe verzorgingstas van Bugaboo verkrijgbaar. De Bugaboo Storksak. Storksak is een exclusief Brits merk dat luier- en verzorgingstassen op de markt brengt die niet alleen praktisch maar ook chic en modieus zijn. Zo kun je de tassen van Storksak ook na de luiertijd nog prima als gewone tas gebruiken. Maar omdat ik al in het bezit ben van een uitstekende Bugaboo bag, en omdat er toch een behoorlijk prijskaartje aan zal hangen ben ik bang dat ik die aankoop er helaas toch echt niet door ga krijgen bij de ballotage-commissie...
De vervelendste huishoudelijke klusjes door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 20-12-2014 16:08
Wie houdt er nou van 'het huishouden doen'? Ja ok, Monica van Friends kon er aardig wat van, en zo zullen er vast nog wel meer mensen zijn. Maar doorgaans houden de meeste mensen er toch echt niet van. Ik ben zelf ook echt geen perfecte huisvrouw. Gelukkig heb ik maar een klein huisje en ben ik dan ook vaak snel klaar. Ik heb ook zeker een paar erg 'gehate' klusjes. Lees mee over mijn meest gehate huishoudelijke klusjes en hoe ik ze misschien wat dragelijker maak.
Dopper, verantwoord water drinken door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 03-02-2015 20:02
Water drinken is heel erg goed voor je. Beter dan frisdranken, sapjes vol suiker en koffie. Water schaadt je gebit niet, reinigt je lichaam van binnenuit, houdt je vochthuishouding op peil en met een beetje geluk kan je er ook nog een pondje of twee mee afvallen. Ik laat vandaag een leuke gadget zien waarmee je verantwoord en in stijl ;) genoeg water per dag kunt drinken, ook onderweg!
Duitsland shoplog DM door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 22-01-2015 19:59
Shoppen in Duitsland? Als je aan de grens woont zul je dat best eens doen. Shoppen in Duitsland kan heel leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan CentrO, een heel groot winkelcentrum in Oberhausen of aan de grote Primark in Essen. Maar vandaag laat ik jullie zien wat ik laatst bij de DM, een hele bekende drogisterij in Duitsland, heb gekocht en waarom dat zo fijn is.
Early birds; de eerste herinnering door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 16-06-2014 09:12
Toen ik er achter kwam dat we een tweeling verwachtten was dat natuurlijk behoorlijk wennen. Maar na de eerste shock en alle vragen die rijzen over de praktische invulling, ga je beseffen dat het toch best wel heel erg bijzonder is, twee kindjes tegelijk. Toch veranderde er een hoop in het beeld dat ik vooraf gevormd had en de wensen die ik had rondom de zwangerschap en bevalling. Een van de belangrijkste is natuurlijk de verplichte overdracht naar de gynaecoloog. Leuk was dat ik bij iedere controle even binnen mocht spieken vanwege de frequente groeiecho's. Maar die zo gewenste thuisbevalling was wel in een klap van de baan. Met goede reden uiteraard, bij een tweelingzwangerschap is er een groter risico op vroeggeboorte en complicaties.
Een peuter met wielen.. door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 04-06-2014 14:16
Mijn zoon is gek op auto's, net als bijna ieder ander peuterjongetje. Zijn pyama en pantoffels; met auto's erop, zijn favoriete trui; met auto's erop, zijn leukste speelgoed; zijn autootjes. En zijn favoriete auto neemt hij als het aan hem ligt overal mee naartoe, naar de kinderopvang, met boodschappen doen, zelfs mee naar bed. Eet hij een boterhammetje of een koek? Dan moet de auto ook een hapje. Gaat hij 's avonds lekker naar bed? Dan moet de auto ook een kus en een dekentje. Totale devotie.
Essence individual lashes door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 05-08-2014 06:47
Ik ben zo'n kluns met nepwimpers joh! Ik heb het echt al meerdere keren geprobeerd, op verschillende manieren en met verschillende soorten wimpers, maar het lukt me gewoon echt niet. En als ze er dan toch op zitten dan ziet het er niet uit! Maar nu heb ik toch iets ontdekt wat me wel gewoon lukt. Dus wanneer ik nu wat vollere en langere wimpers wil hebben kan dat zeker.
Extra: Shoplog H&M kindersale door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 03-07-2014 16:09
Als het op kleding aankopen aankomt ben ik op rantsoen; ik ben nu toch eindelijk mijn best aan het doen om de overtollige zwangerschapskilootjes kwijt te raken, en dat zijn er euh.. best veel.. Dus ik laat de zomersale dit jaar voor mijn garderobe grotendeels aan me voorbij gaan. Maar dat betekent toch niet dat ik niet kan snuffelen voor iets leuks voor de kids nietwaar? Ik bedoel, Jens kan best nog een extra t-shirtje gebruiken, en Fenne is sinds kort helemaal fan van alles wat 'roze' en 'jurrek' is. En Mare.. tja, die verdient toch ook af en toe iets nieuws, i.p.v. alleen maar de afdankertjes van broer en zus te dragen toch?
Foundation tip van Gossmakeupartist door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 03-01-2015 14:22
Vandaag heb ik een snelle, misschien wat gekke, maar wel echt een geweldige tip voor je! Ik volg al tijden allerlei so called Beauty Gurus op YouTube. Gossmakeupartist was er daar één van. Een tijdje ben ik niet op hem geabonneerd geweest, maar laatst kwam ik weer wat filmpjes van hem tegen. Waaronder een filmpje met een super goede tip die ik nu met jullie wil delen.
Gekleurde mascara; essence colour flash #01 door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 30-07-2014 08:31
In de jaren 80 was het helemaal hip. Gekleurde mascara, het liefst knalblauw. Als je mij een paar jaar geleden gevraagd had of ik dat nu leuk zou vinden had ik zeker nee geantwoord. Maar het modebeeld verandert en eigenlijk vind ik het nu best wel leuk, mits het op de juiste manier gebruikt/gecombineerd wordt. Dus ook ik heb staan snuffelen tussen de make up stellingen in de kruidvat en heb gekozen voor deze zeegroene mascara van essence. Want tja is het niks, dan heb ik me er in ieder geval geen buil aan gevallen.
Geluksmomentjes door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 28-01-2015 20:32
Een van mijn favoriete items bij Mattie en Wietze elke ochtend is het geluksmomentje. Zulke simpele dingen, maar wel o zo herkenbaar. En vooral, zo makkelijk om voor lief te nemen en verder te gaan met klagen over al die kleine ongeluksmomentjes, die in feite niks ingrijpender zijn. Dus waarom blijft het wel hangen hoe dat ene stoplicht nèt op rood sprong terwijl je al te laat was, of hoe je lief je nèt voor is en die laatste koffiepad in de Senseo mikt? En niet wanneer je precies er voor koos je paraplu mee te nemen toen het een kwartiertje later keihard ging regenen? Of wanneer je je hand in je jaszak steekt en een vergeten briefje va 5 tegen komt?
GHD stijltang, the best for me!! door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 16-07-2014 06:49
Wederom een haarstyler te reviews door mij. Dit keer echter geen krultang maar een stijltang. En waarvoor gebruik ik die het meest...Juist! Logisch genoeg om krullen en slag te maken. Ik heb al eerder andere stijltangen gehad, die waren allemaal best ok, hoewel er nog regelmatig haren bleven hangen tussen deze tangen en ze vaak net niet lekker door mijn haar gleden, vooral met het krullen ervan. Tot ik via mijn kapster op deze stijltang kwam. in één woord WAUW!
Glycolzuur van Paula's Choice door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 22-06-2014 10:02
De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met huidverzorging. Ik probeer me te verdiepen in wat mijn huid nodig heeft, in alle verschillende producten die er bestaan en in het uitproberen van deze producten die geschikt zijn voor mij. Een grote nieuwe ontdekking daarbij is het gebruiken van een chemische peeling. Het is veel minder eng dan het klinkt hoor! Ik leg je uit wat ik gebruik en wat het doet.
Hakkenliefde, nieuwe liefde van de Zara door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 02-10-2014 08:49
Een tijdje terug liet ik al mijn Ted Baker pumps zien. Ontiegelijk hoog, niet per definitie comfortabel, maar so pretty! Maar wie mooi wil zijn moet natuurlijk af en toe een beetje pijn lijden en dat doe ik maar al te graag met een mooi paar hakken. Ik heb ze niet vaak aan, maar wanneer ik ze draag voel ik me altijd zeer vrouwelijk en stiekempjes ook wel een beetje sexy ;) Vandaag laat ik jullie een paar prachtige blauwe hakken van de Zara zien. Naast mijn Ted Bakers een grote favoriet. Helaas niet meer te koop, maar toch wilde ik ze even showen.
Happy 2015! door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 03-01-2015 14:00
Misschien zijn we een beetje laat maar he! Het is nog geen 6 januari, drie koningen dus het mag nog gewoon. Wij willen jullie allemaal een heel gelukkig, gezond, liefdevol en fijn 2015 wensen! We zijn ondertussen ook al weer aardig wat maandjes online met onze blog en hopen dat nog lang te kunnen blijven!
Het digitale tijdperk door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 04-07-2014 22:17
Elke ouder zal het tegenwoordig wel eens gezegd hebben; “Toen wij opgroeiden hadden we …. nog niet.” Het digitale tijdperk brengt een heleboel nieuwe snufjes en gadgets met zich mee, maar het stelt de ouders van nu ook voor een hoop nieuwe uitdagingen. Waar onze ouders ons hooguit voor de t.v. moesten wegslepen en naar buiten schoppen, zijn er in deze tijd een keur aan nieuwe verlokkingen die niet alleen ons aanspreken, maar zeker ook onze kinderen. Opa of oma al eens horen zeggen dat kleinzoon of -dochter een stuk handiger is met die Ipad dan zij zelf?
Het land van Jan Klaassen door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 31-07-2014 21:10
Een paar weken geleden was manlief onverwacht een vrijdag vrij, was het hartstikke mooi weer en hadden we zin in een leuk dagje uit met het gezin. Omdat de tweeling nu wat ouder wordt, is het steeds leuker om te zien hoe zij plezier hebben van zo'n uitje. De dierentuin is een absolute topper, maar zelfs 'gewoon' een boswandeling valt goed in de smaak. Deze keer besloten we een kijkje te nemen in het Land van Jan Klaassen. Een speelpark speciaal voor peuters en kleuters. Onder het motto “Als de kinderen het maar leuk hebben, hebben wij het ook leuk” hebben we oma opgetrommeld, de hele kinderschare plus bijbehorende plunje ingeladen en zijn we richting Braamt (n.b. nabij Doetinchem) gereden.
Hip traphekje: Lascal Kiddyguard door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 02-07-2014 11:42
Voordat we vorig jaar naar onze huidige woning verhuisden, woonden we met de tweeling in een benedenwoning. Wat aan de krappe kant, met een drukke straat, weinig parkeergelegenheid en een trein voor ons huis langs, maar het had zeker ook zijn goede kanten. Zo zaten we lekker op loopafstand van het centrum en het park, en woonden we gelijkvloers. Best handig met twee baby's, als je niet voor ieder slaapje een paar trappen op en af hoeft. Maar nu wonen we in een hoekhuis, compleet met kelder, slaapverdieping en zolder. Heerlijk al die ruimte, maar het brengt wel nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid. Opeens hadden we, naast de ons al bekende stopcontact beschermers, ook traphekjes nodig.
Huisje, boompje, beestje door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 25-06-2014 11:27
Sinds een maand of 2 hebben we een nieuwe huisgenoot. Een schattige, knuffelige, speelse, en soms wat overenthousiaste pup van 5 maanden. Misschien wel een wat ambitieuze keuze met drie kleine kindjes en een druk gezinsleven. Maar ook zo leuk.
Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen! door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 01-07-2014 08:49
De vakantieperiode staat weer voor de deur! Heb jij er al zin in? Zoek je de zon op, of blijf je lekker in de buurt? De afgelopen jaren is onze manier van vakantie vieren toch wel een beetje veranderd. Van tripjes naar de USA en Hawaii, zoeken we het tegenwoordig iets dichter bij huis. Uit praktische overwegingen, maar ook wel vanwege het financiële plaatje. Maar wat niet is veranderd is dat we over het algemeen wel mikken op mooi weer. Bij vakantie hoort voor mij een lekker zonnetje, hangen aan het zwembad en een kleurtje kweken. Nou ja, goed dan, dat kleurtje is maar minimaal, het is meer een gevalletje sproetjes kweken en verbranden maar you get the picture.
In een dip met sporten door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 17-11-2014 21:18
Volgens mij kent iedereen dit wel. Je bent een tijdje terug fanatiek begonnen met sporten, of je doet het al een tijdje en opeens, zonder dat je het merkt of zonder reden kom je in een dip terecht. Je hebt er geen zin meer in, het komt er gewoon niet van of je wil iets anders. Een tijdje terug hebben jullie kunnen lezen dat Erica en ik beiden dit jaar begonnen zijn met hardlopen. Helaas ben ik sinds een tijdje ook in een dip beland. Ik merk dat het begonnen is na de Bridge to Bridge. Maar hoe kun je hier nou het beste mee omgaan?
Inpakstress door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 15-03-2015 14:46
Twee weken geleden zijn wij een (welverdiend mag ik wel zeggen) weekendje met de kinders, beide oma’s en hond naar Winterberg geweest. Maar waar manlief voor een weekend bij wijze van spreken genoeg heeft aan een tandenborstel en een schone onderbroek, gaat er bij mij een strak uitgestippelde planning aan vooraf. En eerlijk is eerlijk, voor mij is het maken van een inpaklijstje, taakverdeling en het daadwerkelijke pakken ook wel een deel belangrijk deel van de voorpret. Het hoort er bij, en het brengt me alvast in de stemming...
L'Oréal Extraordinaire Liquid Lipstick 101 Rose Melody door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 30-11-2014 16:24
Ik moet toegeven dat ik veel kipproducten heb, maar dat er eigenlijk niet veel van L'Oréal bij zitten. Toch vind ik het een heel mooi merk met goede producten. Het enige dat me vaak tegenhoudt is dat ik het wat prijzig vind voor een drogisterijmerk. Maar de oplossing is dan acties af te wachten, je krijgt dan al snel 40 tot 50% korting en bij één van deze acties kocht ik de L'Oréal Extraordinaire Liquid Lipstick in de kleur 101 Rose Melody. Hele mond vol weer! Lees snel verder wat ik er van vind.
Le volume de Chanel door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 13-06-2014 23:22
Ik ben al heel wat jaartjes bezig met het kopen, ja misschien zelfs wel verzamelen van make up. Natuurlijk begin je niet meteen met een duur product, maar probeer je wat goedkopere dingen uit. Ik kan me nog goed herinneren dat ik mijn eerste producten van MAC kocht, wat trots en blij was ik met deze pareltjes.
Lekker dichtbij met de co-sleeper door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 13-06-2014 08:34
De afgelopen maanden heeft Mare in haar wiegje bij ons in de slaapkamer geslapen. Heerlijk vond ik dat, maar dat lieve kleine wiegje is nu toch echt te klein, en papa en mama waren er wel aan toe de slaapkamer weer voor onszelf te hebben, dus hebben we een paar weken geleden besloten dat het tijd werd ons meisje te gaan laten wennen aan slapen in het grote ledikant in haar eigen kamertje. Ze is ook alweer een half jaar oud; ons meisje wordt groter en ze was er aan toe.
Limited of uit het assortiment door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 27-10-2014 18:06
Je grootste nachtmerrie, die ene fijne crème die je al jaren gebruikt wordt uit het assortiment gehaald. Wat moet je nu? Daarnaast is het leuk dat (make up) merken limited collecties uitbrengen. Die zijn vaak gebaseerd op de trends van dat moment en de kleuren aangepast op de tijd van het jaar. Maar dan heb je een super mooie blush of een geweldige lippenstift gevonden en dan durf je hem eigenlijk amper te gebruiken, want stel dat het opraakt dan kun je geen nieuwe meer kopen. Welke limited of uit de collectie producten heb ik in mijn stash en wat vind ik er van? Lees snel verder!
Lussiknie! door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 20-02-2015 13:48
Peuters en groente. Tot voor kort aten ze (bijna) alles, onze oudsten. De jongste was van meet af aan al kieskeurig; reken maar dat die heel duidelijk laten weten wat madam niet zint. Maar de tweeling at hun groente vaak beter dan aardappeltjes of vlees. Vlees is nog steeds geen favoriet, maar sinds kort wordt er, meestal zelfs al vóór ze gezien hebben wat er in de pan zit, al direct “Ik vind dat niet zo lekker” geroepen. En dat is nog in het gunstige geval, want zeer regelmatig klinkt ook het wat minder genuanceerde “Dat lussiknie!” Ook al lustten ze het een paar maanden terug heus wel, sterker nog, gingen hun bordjes toen nog schoon leeg...
MAC Please me & Sweet Acting door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 08-11-2014 15:42
Dat ik gek ben op het make-up merk MAC weten jullie ondertussen volgens mij wel. Nou had ik nog een Douglas cadeaubon liggen en laat de Douglas in Arnhem nu MAC verkopen...Daarom stapte ik er binnen en had ik eigenlijk stiekem mijn keuze ook al wel gemaakt. Ik wilde een mooie lipstick en een pressed pigment en zo was binnen 5 minuten mijn missie geslaagd! Kijk vandaag mee naar deze twee beauty's die ik aan mijn collectie heb toegevoegd.
Mijn armcandy door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 14-07-2014 13:05
Ik ben best gek op mooie sieraden. Leuke oorbellen, een mooie ring, een duur uitziend horloge of grappige armbandjes. Mij zul je alleen niet zo snel met een ketting zien, ik ben gewoon niet zo'n kettingmeisje. Ik ben toch echt meer van de armcandy, zo noem ik het zelf maar. Ik hou van mooie horloges, dure armbanden en simpele armbandjes die dan weer leuk staan bij mijn horloges. Kijk snel verder en zie en lees meer over mijn leukste armcandy.
Mijn favo baby- en kinder zomer items door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 06-08-2014 14:45
Het is weer zomer, mijn favoriete tijd van het jaar. Lange dagen, veel licht, lekker buiten zijn. Hoewel ik de knusse donkere dagen voor Kerst ook best op waarde kan schatten, geef ik toch zeer sterk de voorkeur aan de zomer. Let's face it, ik ben gewoon een koukleum, plus ik word nog net niet depressief van die dagen waarin je 's ochtends met donker van huis gaat en 's avonds thuiskomt als de zon al lang weer onder is. Maar voor nu kunnen we hopelijk nog een goed aantal weekjes genieten van picknicks in het park, zwoele zomeravonden en 'zonder jas naar buiten' :) En daarom wil ik jullie vandaag graag vertellen over een aantal van mijn favoriete zomer en vakantie items voor baby en kind.
Mijn favoriete series door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 07-01-2015 16:01
Al jaren kijk ik graag naar series, soms nog liever dan naar een film. Toch vind ik het altijd best lastig om leuke series te vinden die ik echt wil en blijf volgen, of zelfs 'binge watch'. Ik help jullie een handje op weg met de series die ik leuk vond, vindt en misschien nog ga volgen.
Mijn favoriete YouTubers door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 28-07-2014 06:47
Youtube is echt niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Even opzoeken hoe iets werkt, muziek opzoeken, grappige filmpjes bekijken en ga zo maar door, we gebruiken het volgens mij allemaal wel. Ik heb al weer jaren een YouTube-account, tot nu toe heb ik eigenlijk nog nooit zelf een filmpje geupload, maar ik volg wel veel YouTubers. En natuurlijk zal het geen verrassing zijn dat het dan vooral om beauty gaat. Kijk mee wie ik het liefst volg op YouTube!
Mini Tweezerman door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 23-07-2014 08:07
Ik heb helemaal geen grote borstels van wenkbrauwen, maar we hebben allemaal wel eens een haartje die we weg moeten halen toch? Tot een tijdje terug gebruikte ik altijd goedkope pincetten van de etos of de Hema. Maar na er veel over gelezen te hebben werd ik toch wel nieuwsgierig naar een pincet van Tweezerman. Tweezerman is HET merk als het aan komt op pincetten. Het mag een beetje meer (nou ja eigenlijk wel een stuk meer) kosten maar is het dat ook waard?
Miss Dior eau de toilette door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 24-06-2014 10:39
Geuren kunnen veel doen voor een mens. Je zult het zelf vast ook wel eens gemerkt hebben dat een geur je terugbracht naar een herinnering. We koppelen bepaalde herinneringen zelfs ook echt aan geuren. Daarnaast doet geur ook veel in relaties, vooral tussen geliefden. Nou ga ik het vandaag niet over lichaamsgeur hebben...Ik wil vandaag wat meer met jullie delen over mijn favoriete parfum allertijden. Mijn 'signature geur' die ik erg graag draag.
New Asics running shoes door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 18-08-2014 06:53
In het kader van onze nieuwe hobby vandaag weer een artikeltje in de categorie 'hardlopen'. Ik ben weer begonnen op mijn oude adidas schoenen die ik al een aantal jaar had en die er eerlijk gezegd nog best goed uitzagen, omdat ik ze niet veel gebruikt had... Maar nu ik weer met frisse moed begonnen was wilde ik eigenlijk ook wel nieuwe, leuk uitziende en lekker lopende schoenen hebben. Bij ons in de buurt zit een outlet van Intersport en omdat Erica daar al enthousiast over was en er nieuwe schoenen kocht ben ik er ook maar eens een kijkje gaan nemen en kwam natuurlijk niet met lege handen thuis.
Olaz Beauty Fluid voor dagelijks moisturizen door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 09-07-2014 10:42
Oil of Olaz, ze heette dit merk vroeger. Ik kreeg er altijd een beetje een 'oma-gevoel' bij. Toch heeft Olaz (zoals het nu gewoon heet) een aantal hele fijne producten. De Olaz Beauty Fluid is daar zeker één van. Ik nam deze moisturizer laatst bij het Kruidvat mee toen ik zag dat hij gratis was bij inlevering van 400 spaarpunten.
Ontdek Victoria's secret door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 30-01-2015 13:27
Victoria's secret, wie kent het niet, vooral dankzij de jaarlijkse modeshow in lingerie, die wij in Nederland nu ook kunnen bekijken. Maar Victoria heeft nog meer secrets. Naast lingerie verkopen ze ook kleding, verzorging, luchtjes en meer. Helaas is het hier niet heel goed verkrijgbaar maar dankzij een lief vriendinnetje heb ik nu een set fragances in huis.
Oranjegekte! door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 22-06-2014 22:51
Wikipedia geeft de volgende definitie:”Oranjegekte of Oranjekoorts is een verschijnsel dat zich voordoet onder grote delen van het Nederlandse volk, voornamelijk bij belangrijke internationale voetbalwedstrijden(EK's en WK's) waarbij Nederland vertegenwoordigd is en bij Koninginnedag. Het manifesteert zich onder andere in het dragen van oranje kleding (..) het oranje verven van het hoofdhaar, en het versieren van muren, kamers, huizen en zelfs straten met oranje versierselen zoals slingers en vlaggen.” Wat we ook doen, de Oranjekoorts is aanstichter voor de fornatie van een flinke dosis nationale identiteit. We voelen ons één, verbonden en heel Nederland komt samen in het “wij tegen hen” gevoel.
Over ons door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 03-06-2014 22:01
Philosophy the Microdelivery Exfoliating Facial Wash door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 07-07-2014 14:45
Kun je hem nog volgen? Jeetje wat een mond vol hè? Vandaag ga je dus meer lezen over the microdelivery exfoliating facial wash van mijn geliefde huidverzorgings merk Philosophy. Al eerder schreef ik over purity made simpel van Philosophy en over de glycolzuur peeling van Paula's choice. Naast deze twee favoriete producten is deze facial wash ook een grote favoriet.
Primark gekte met shoplog door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 04-11-2014 12:36
Iedereen heeft er ondertussen van gehoord, bijna iedereen is er wel eens geweest, de Primark. Jaren geleden was er nog maar één filiaal in Nederland, in Rotterdam en ik weet nog goed dat ik daar de eerste keer kwam, samen met een vriendin voordat we naar een concert van Nick en Simon gingen. We hebben onze ogen uitgekeken en een tas vol spullen gekocht voor zeker niet meer dan 50 euro. In de loop van de jaren ben ik ook in Londen de Primark binnengestapt en vooral de laatste tijd schieten de winkels hier in Nederland ook als paddestoelen uit de grond.
Purity, de puurste vorm van reinigen door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 04-06-2014 14:15
Vandaag wil ik een van mijn holy grails met jullie delen. Holy grail? Ok, laat ik het simpel houden, een product waar ik niet zonder kan, een die mijn hart gestolen heeft en er denk ik maar zo een permanent plekje kan krijgen. Purity made simpel is een one step facial cleanser van het merk Philosophy.
Remington Pearl Wand door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 30-06-2014 17:17
Ik ben steeds meer bezig met mijn haar. Hoe verzorg ik het het beste? Welke stylingproducten werken voor mijn haar? En voor vandaag het belangrijkst: hoe kan ik mijn haar stylen? De Remington Pearl Wand stond al een tijdje op mijn wishlist en toen ik laatst in de stad liep kon ik het niet laten. Ik ben de Kijkshop binnen gestapt en heb hem daar meegenomen. Meteen de volgende dag probeerde ik hem voor het eerst uit. Ik kan al vast zeggen dat ik blij verrast was!
Riemann's P20 zonbescherming door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 24-07-2014 11:59
Ik ben echt gek op de zomertijd, maar als 'soort van' roodharige heeft een dag buiten in de zon doorbrengen ook één grote uitdaging; verbranden. Met een lichte, sproetige huid als de mijne kan zelfs een uurtje in de volle zon al uitmonden in een bijzonder pijnlijke avond met vuurrode schouders, neus en/of andere lichaamsdelen, waar zelf de beste aftersun en cooling-gels niet tegen op kunnen.
Rimmel Match Perfection foundation door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 14-01-2015 13:33
Laatst was mijn favoriete (drugstore) foundation, de Rimmel Wake Me Up foundation, op. Er was een actie van 1+1 gratis bij kruidvat op alle Rimmel make-up en ik dacht dat dit de ideale gelegenheid was om nieuwe in te slaan, maar ik kon deze foundation opeens nergens meer vinden bij kruidvat. Omdat Rimmel in de aanbieding was en ik wel nieuwe nodig had ben ik maar voor 'the next best thing' gegaan. Ik kocht de Match Perfection. Vind ik deze net zo fijn als de Wake Me Up? Lees snel verder!
Rust rond het slapen; inbakermethoden door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 19-06-2014 15:08
De eerste weken en maanden met een baby zijn hectisch, maar ik denk dat wij ons in onze handen mogen knijpen dat de tweeling geen van beide echt last heeft gehad van krampjes of zelfs een regelrechte huilbaby was. Maar hoewel geen van beide heel veel huilde, waren ze wel onrustige slapertjes. Met name Jens was zo ontzettend druk met zijn armpjes dat hij zichzelf steeds wakker sloeg. Al in het ziekenhuis had men ons geinformeerd over de verschillende mogelijkheden van inbakeren, maar in het begin was ik wat huiverig. Toen ben ik wat verder gaan inlezen.
Soepie? door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 15-08-2014 09:52
Onze tweeling is gek op soep. En ik vind dat wel zo prettig, want er is geen makkelijker manier om je kindje groenten te laten eten dan door ze een heerlijk bord vol soep, flink vol met de meest uiteenlopende groenten voor te zetten. Dus vandaag geef ik een opsomming van mijn, en niet onbelangrijk, Jens en Fenne's favoriete soepjes, allen bomvol vitamientjes en smaak.
Soorten flesjes; wat te kiezen? door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 26-06-2014 16:26
Vanaf het moment dat ik ontdekte dat ik zwanger was, wist ik het heel zeker; ik wilde borstvoeding geven. De beste voeding voor mijn baby, een knus, uniek moment tussen moeder en kind, en altijd beschikbaar in de juiste hoeveelheden, op de juiste temperatuur. Als je baby honger heeft is het simpelweg aanleggen, niks flesjes verwarmen en poeder afmeten, en naderhand niets schoon te maken of uit te koken.
Sproeten; 1 van de 7 schoonheden of... door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 14-10-2014 06:53
'It runs in the family' Sproeten zitten bij mij in de familie, mijn grootouders hadden ze, mijn ouders beiden en Erica en ik hebben ze zelf ook (zouden de kids ze ook nog krijgen?). Bij ons heeft het denk ik ook wel iets te maken met het toch wat rossige haar dat we hebben, ook dat zit in de familie en de combinatie van rossig haar en sproeten zie natuurlijk je vaak. Sproeten behoren tot één van de zeven schoonheden, dus je zou zeggen dat ik er blij mee moet zijn. Ben ik dat ook echt? En welke voor- en nadelen kom ik tegen?
Start to run door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 07-08-2014 22:17
Voor vandaag staat er een onderwerp op het programma waar wij allebei redelijk fanatiek mee bezig zijn geweest de laatste weken. Geen kindjes en geen glamour dit keer, maar sport!
Sudocrem, niet alleen voor babybilletjes door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 04-06-2014 15:44
Sudocrem, iedere moeder kent het en vast ook iedere moeder gebruikt het voor de billetjes van haar kleintje(s). Nu ben ik (nog) geen moeder, toch ken ik sudocrem maar al te goed. Niet alleen doordat ik het tijdens mijn werk op de billetjes van de kindjes smeer, het staat stiekempjes ook bij mezelf thuis in mijn badkamerkastje.
Sunshine is here met Ray Ban door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 05-08-2014 20:24
Het is weer lente! Dat betekent steeds vaker op het terras, lekker buiten in de stad, het bos of het park lopen, heerlijk in de auto in de zon en ga zo maar door. Kortom, ja er is ook zon in de winter, maar het echte zonseizoen komt er nu aan. Ik vind het heel belangrijk dat ik daarbij zo veel mogelijk een zonnebril op heb. Het beschermt je ogen tegen schadelijke zonnestralen, is in veel situaties veel veiliger en niet geheel onbelangrijk; het voorkomt fijne lijntjes en rimpels in je gezicht.
Tangle Teezer; klitten geen probleem meer! door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 11-07-2014 18:16
Vandaag een erg handige tip niet alleen voor mezelf en de volwassen vrouwen onder ons, maar ook voor de dames met een mooie dochter met lang haar is deze haarborstel een uitkomst. Hij heet toch ook niet voor niks de Tangle Teezer. Lees vooral verder om er achter te komen hoe goed deze borstel klitten uit het haar haalt, een mooie gladde bos haar achter laat en ervoor zorgt dat je na die borstelbeurt geen tranen weg hoeft te vegen, niet bij jezelf of niet bij je dochter ;)
Tatu tatu, vroem vroem, miauw... speelgoedkabaal door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 10-06-2014 21:34
Vanaf het allereerste stuk speelgoed dat ik voor ze kocht zei ik direct; dat elektronische herriespul gaat hem niet worden. Oh boy, was I naive.. Dat bleek echt niet buiten de deur te houden. Muziekjes, piepjes, dieren- en autogeluiden.. van alles hebben we wel iets liggen. En denk je in het begin er nog mee weg te komen door de batterijen te verwijderen, daar trappen de kleine smurfjes op den duur ook mooi niet meer in. En zie die smoeltjes dan maar eens te weerstaan als ze al hun charmes in de strijd gooien. Dus mama gaat overstag en het huis wordt weer gevuld met tatu tatu en miauw, kukeleku en vroem vroem..
Tea-lovers door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 02-08-2014 09:45
Ik weet dat het nu zomer is...Maar toch vind ik het vaak nog heerlijk om (vooral 's avonds) een lekkere grote kop thee te drinken. Allerlei smaken, verschillende soorten. Zo heerlijk, want je kunt het eindeloos variëren. Sinds een tijdje heb ik de losse thee ontdekt. Het ruikt heerlijk en smaakt vaak zelfs nog beter. Ik ben helemaal verkocht en laat je vandaag zien wat ik lekker vind en hoe ik het bewaar.
Ted Baker, Who? door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 11-06-2014 14:17
Nee, Ted is niet mijn nieuwe lover, ook niet een kennis, oom of buurman. Hmmm misschien is het toch wel een nieuwe liefde... Ted Baker is een Brits kledingmerk/kledingwinkel. Ze noemen het zelf zelfs een lifestyle brand. Leuk detail is dat Ted Baker begonnen is als een mannenmode merk. Maar mijn nieuwste liefde is natuurlijk geen mannenshirt, overhemd of broek. Nee het is dit prachtige paar schoenen * Engelengezang *.
Terug na een break! door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 24-09-2014 20:47
Het is een tijdje rustig geweest op Stijl en Schatjes. We hebben beiden vakantie gehad en zijn naar Corsica geweest maar daarnaast waren we ook druk met andere dingen, waaronder werk, genieten van het weer, persoonlijke dingetjes en vooral ook veel leuke nieuwe dingen.
Testers, wat doe jij ermee? door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 16-06-2014 19:52
Je kent het vast wel; bij elke aankoop in welke parfumerie dan ook krijg je een tester. Meestal is het een lekker geurtje, soms huidverzorging of een foundation of iets dergelijks. Wat doe je er nou eigenlijk mee? Komen ze verstoft onder in een la te liggen en kijk je er nooit meer naar om? Of doe je er iets nuttigs mee?
The one and only: Baby's Only door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 12-06-2014 22:35
Ik ben niet snel ergens echt heel enthousiast over, en al helemaal niet als het een merk of product is dat je al gauw een rib uit je lijf kost. Maar heel af en toe kom ik iets tegen dat ik zo leuk, mooi of fijn vind dat ik het gewoon moet hebben. Toen ik zwanger was van Mare had een kennisje een ontzettend schattig gebreid speendoekje voor haar zoontje.
Tip: 5th Avenue bij van Haren door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 28-09-2014 19:52
Ja al weer een artikel over schoenen! Zou ik een kleine schoenentic hebben? ;) Ik moet bekennen dat dat wel een beetje kan kloppen. Ik heb graag veel verschillende soorten en kleuren schoenen. Het liefst koop ik schoenen van echt leer. Vooral pumps en laarzen zien er een stuk mooier uit als ze van echt leer zijn en ze gaan dan ook een stuk langer mee. Enige minpunt is dat leren schoenen behoorlijk prijzig kunnen zijn. Maar vandaag heb ik in dat kader een leuke tip!
Toen vier vijf werd. door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 17-07-2014 09:27
In november afgelopen jaar is ons kleine meisje geboren. Ok, dat is geen nieuws meer, maar feit blijft wel dat de komst van een kindje altijd een grote gebeurtenis is, niet alleen voor de nieuwbakken papa en mama, maar misschien wel met name voor de nieuwe grote broer(s) en/of zus(sen). Hoe er op de gezinsuitbreiding gereageerd wordt door de al aanwezige kindjes kan enorm variëren, van volkomen extatische blijdschap tot complete afkeer. Maar meestal is het een stuk genuanceerder en kan een goede voorbereiding een hoop schelen. Zo ook in ons gezin.
Travalo to travel door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 09-06-2014 11:20
Lekker ruiken, ook onderweg, wie wil dat nu niet? 's Ochtends spray je je favoriete parfum op en laten we eerlijk zijn, ergens halverwege de dag ruik je hem niet meer (zo goed). Maar ja om nou die flacon mee in je tas te nemen, ze zijn vaak zwaar en groot. Bovendien is er ook nog de kans dat de fles kapot gaat. Ik moet er niet aan denken dat mijn favoriete suede Fab tas verpest wordt door een kapotte parfumfles.
Tweedehands, een tweede kans door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 04-06-2014 14:27
Op zich ben ik best redelijk zuinig ingesteld. Zo niet uit principe, dan wel uit noodzaak. Met een tweeling hoef je dan wel niet àlles dubbel aan te schaffen, toch is er wel een hoop dat je in tweevoud nodig hebt. Als je een jongen en een meisje hebt, dan kun je in het begin nog wel goed weg met uni-sex, maar naarmate Fenne steeds meer meisje werd en Jens steeds meer een stoere knul, werd steeds duidelijker dat ieder toch op zijn minst een eigen garderobe vereist.
Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 1 door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 10-07-2014 10:22
Vandaag wil ik jullie een aantal van mijn favoriete items laten zien die ik met name in het eerste jaar van onze kindjes erg fijn, handig of leuk vond. Deze artikelen vind je normaal gezien niet direct op de standaard babyuitzet lijstjes, en geen van allen zijn absoluut noodzakelijk om in huis te hebben, maar ik vond ze nuttig dus ik wil mijn lijstje graag met jullie delen.
Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 2 door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 19-12-2014 12:07
Na de vorige uiteenzetting van de eerste vijf van mijn favoriete baby artikelen, is hier dan het tweede deel. Ik laat jullie graag zien welke artikelen ik nog meer zie als handige extra's tot regelrechte 'lifesavers'..
Update: in een dip met sporten door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 11-02-2015 19:50
17 november schreef ik een artikel over het in een dip zitten met sporten. Ik gaf toen aan dat ik al een tijdje niet meer hardgelopen had na de Bridge to Bridge en dat ik dus zelf ook wel in een behoorlijke dip zat. ik heb daarbij meteen een aantal tips gegeven over hoe je uit die dip kunt komen, of hoe je het kunt voorkomen. Daarbij beloofde ik ook een update. Is het mezelf gelukt eruit te komen? Lees snel verder!
Van fles naar beker door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 07-10-2014 09:51
Onze kleine meis is inmiddels alweer ruim tien maanden. Ja ja, waar blijft de tijd. Maar naast de vaste hapjes, is het nu ook ruimschoots tijd voor een bekertje om uit te drinken in plaats van alleen haar fles. Drinken uit een 'gewone beker' gaat al heel goed, maar een tuitbeker vindt ze toch nog steeds erg moeilijk.
Verhaaltje, liedje, glaasje water: bedtijdrituelen door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 15-07-2014 10:26
Elke ouder zal in meer of mindere mate een vaste volgorde van handelen hebben bij het naar bed brengen van zijn of haar kindje. Wij mensen zijn toch immers gewoontedieren. En dat is alleen maar handig in deze situatie, als ik de literatuur over het onderwerp 'kinderbedtijd' mag geloven. Kinderen hebben behoefte aan structuur, vooral tijdens de laatste momenten van de dag, vlak voor ze zichzelf naar dromenland mogen begeleiden.
Volg ons op Bloglovin' ! door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 21-06-2014 15:30
Sinds vandaag is het ook mogelijk onze blog te volgen via de website van Bloglovin'.
Waar het allemaal begon door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 06-06-2014 11:08
Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je drukke bestaan je lijkt in te halen. We hebben allemaal wel eens behoefte aan een dag van heerlijke ontspanning. Voor de een is dat een flink rondje sport of een fijne wandeling, een ander zoekt het in bankhangen met een goede film of serie en weer iemand anders gaat voor lekker eten, uit eigen keuken of bij een goed restaurant. Mijn idee van een dag met ultieme ontspanning is niet erg origineel, maar wel ontzettend relaxt. Zoals velen met mij vind ik het heerlijk een dag door te brengen in een van de sauna- en welnesscenters bij ons in de buurt.
Wandelgemak; met z'n allen op stap door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 08-07-2014 10:39
Duowagens zijn in de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Toen wij voor Jens en Fenne de zoektocht naar een wandelwagen begonnen was een van de eerste dingen die ik dacht “Wow, wat een geluk dat we een dubbele wagen 'moeten', dat beperkt die gigantisch uitgebreide keuzemogelijkheden gelukkig een beetje”. Het kwam mij voor dat er oneindig veel verschillende kinderwagens waren om uit te kiezen, dus ik was blij dat er voor ons een kleinere selectie was. Maar ook dan is het een hele klus, bijna vergelijkbaar met een nieuwe auto kopen...
Weg uit die comfort zone! door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 12-08-2014 06:43
Laatst kwam ik op het idee voor dit artikel door een vriendin (you know who you are ;)) en eigenlijk vond ik het wel een heel goed idee. Ik was met haar aan het shoppen en merkte toen weer eens goed dat we allemaal een hele duidelijk comfort zone hebben en dat we toch eens wat vaker uit deze zone moeten stappen, dat kan verrassende en vernieuwende gevolgen hebben!
Welkom bij Stijl & Schatjes door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 04-06-2014 15:05
Welkom op Stijl en Schatjes; onze nieuwe blog over beauty, style en gezin, én het begin van onze samenwerking als zussen! Na een tijd van druk sleutelen, creatieve brainstorms en hard werken zijn we nu dan eindelijk live! De komende tijd hebben we een aantal leuke en diverse onderwerpen gepland staan die veelal in het teken zullen staan van de lente/zomer en het hopelijk aanhoudende mooie weer. En we hopen uiteraard dat jullie hiermee ook de kans krijgen ons wat beter te leren kennen. Dus hou ons in de gaten, en we zien je graag snel weer!
Werkzoekende mama door Erica Jacobs — Laatste wijziging: 22-07-2014 08:49
Velen van ons kennen het wel, het leed dat solliciteren heet. Ok, niet alle gesprekken zijn een nachtmerrie, en solliciteren kun je uiteraard ook uit vrije wil doen, maar als je ongewild werkeloos bent en je moet of wil weer zo snel mogelijk aan de slag, dan kan het “werk zoeken” een behoorlijk frustrerende bezigheid zijn.
What's in my bag? door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 25-02-2015 19:10
Op YouTube komen vaak filmpjes voorbij met de titel What's in my bag? Vrouwen en hun tas, ze slepen hem overal mee naartoe, proppen er vanalles in en het blijft een groot mysterie. Maar wat zijn we toch nieuwsgierig, wie wil er dan ook niet een kijkje nemen in de tas van een ander? Vandaag laat ik jullie mijn tas zien met inhoud. Niet in een filmpje, maar doormiddel van foto's.
Wislists door Debbie Jansen — Laatste wijziging: 26-06-2014 08:51
“Heb je nog wensen voor je verjaardag?” Wie heeft deze vraag nou nog nooit gekregen? Vaak wist ik op het moment dat mij deze vraag gesteld werd niet zo gauw wat te antwoorden. Terwijl ik ver voor of na mijn verjaardag wel vanalles kon verzinnen dat ik nog graag zou willen hebben. Sinds een tijdje doe ik dit allemaal heel erg anders. Ik ben op een idee gekomen, niet alleen om antwoord te kunnen geven op de vraag wat ik graag voor mijn verjaardag wil, maar ik vind het ook handig en leuk voor mezelf.
Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons