U bent hier: Home / Beauty / Verzorging

Ontdek Victoria's secret

Ontdek Victoria's secret
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 30-01-2015

Victoria's secret, wie kent het niet, vooral dankzij de jaarlijkse modeshow in lingerie, die wij in Nederland nu ook kunnen bekijken. Maar Victoria heeft nog meer secrets. Naast lingerie verkopen ze ook kleding, verzorging, luchtjes en meer. Helaas is het hier niet heel goed verkrijgbaar maar dankzij een lief vriendinnetje heb ik nu een set fragances in huis.

Lees verder...

A little me-time. Bij Salon B

A little me-time. Bij Salon B
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 26-07-2014

Een maand of twee terug besefte ik me opeens dat het al zo wel eens een jaar geleden kon zijn dat ik bij de kapper ben geweest. Het is zo gemakkelijk om jezelf te vergeten als je net een nieuwe baby hebt. Die eerste tijd is zo vol van nieuwe indrukken, elkaar leren kennen, het zoeken naar hernieuwde routine, en de valkuil is om jezelf te vergeten.

Lees verder...

Mini Tweezerman

Mini Tweezerman
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 23-07-2014

Ik heb helemaal geen grote borstels van wenkbrauwen, maar we hebben allemaal wel eens een haartje die we weg moeten halen toch? Tot een tijdje terug gebruikte ik altijd goedkope pincetten van de etos of de Hema. Maar na er veel over gelezen te hebben werd ik toch wel nieuwsgierig naar een pincet van Tweezerman. Tweezerman is HET merk als het aan komt op pincetten. Het mag een beetje meer (nou ja eigenlijk wel een stuk meer) kosten maar is het dat ook waard?

Lees verder...

GHD stijltang, the best for me!!

GHD stijltang, the best for me!!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 16-07-2014

Wederom een haarstyler te reviews door mij. Dit keer echter geen krultang maar een stijltang. En waarvoor gebruik ik die het meest...Juist! Logisch genoeg om krullen en slag te maken. Ik heb al eerder andere stijltangen gehad, die waren allemaal best ok, hoewel er nog regelmatig haren bleven hangen tussen deze tangen en ze vaak net niet lekker door mijn haar gleden, vooral met het krullen ervan. Tot ik via mijn kapster op deze stijltang kwam. in één woord WAUW!

Lees verder...

Tangle Teezer; klitten geen probleem meer!

Tangle Teezer; klitten geen probleem meer!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 11-07-2014

Vandaag een erg handige tip niet alleen voor mezelf en de volwassen vrouwen onder ons, maar ook voor de dames met een mooie dochter met lang haar is deze haarborstel een uitkomst. Hij heet toch ook niet voor niks de Tangle Teezer. Lees vooral verder om er achter te komen hoe goed deze borstel klitten uit het haar haalt, een mooie gladde bos haar achter laat en ervoor zorgt dat je na die borstelbeurt geen tranen weg hoeft te vegen, niet bij jezelf of niet bij je dochter ;)

Lees verder...

Olaz Beauty Fluid voor dagelijks moisturizen

Olaz Beauty Fluid voor dagelijks moisturizen
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 09-07-2014

Oil of Olaz, ze heette dit merk vroeger. Ik kreeg er altijd een beetje een 'oma-gevoel' bij. Toch heeft Olaz (zoals het nu gewoon heet) een aantal hele fijne producten. De Olaz Beauty Fluid is daar zeker één van. Ik nam deze moisturizer laatst bij het Kruidvat mee toen ik zag dat hij gratis was bij inlevering van 400 spaarpunten.

Lees verder...

Philosophy the Microdelivery Exfoliating Facial Wash

Philosophy the Microdelivery Exfoliating Facial Wash
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 07-07-2014

Kun je hem nog volgen? Jeetje wat een mond vol hè? Vandaag ga je dus meer lezen over the microdelivery exfoliating facial wash van mijn geliefde huidverzorgings merk Philosophy. Al eerder schreef ik over purity made simpel van Philosophy en over de glycolzuur peeling van Paula's choice. Naast deze twee favoriete producten is deze facial wash ook een grote favoriet.

Lees verder...

Remington Pearl Wand

Remington Pearl Wand
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 01-07-2014

Ik ben steeds meer bezig met mijn haar. Hoe verzorg ik het het beste? Welke stylingproducten werken voor mijn haar? En voor vandaag het belangrijkst: hoe kan ik mijn haar stylen? De Remington Pearl Wand stond al een tijdje op mijn wishlist en toen ik laatst in de stad liep kon ik het niet laten. Ik ben de Kijkshop binnen gestapt en heb hem daar meegenomen. Meteen de volgende dag probeerde ik hem voor het eerst uit. Ik kan al vast zeggen dat ik blij verrast was!

Lees verder...

Bescherm je gezicht in de zon! Biodermal vs Take Shelter

Bescherm je gezicht in de zon! Biodermal vs Take Shelter
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 28-06-2014

Het is nu toch echt zomer! Hoe fijn is dat?! We zijn weer lekker veel buiten en het zonnetje schijnt (hopelijk). Een perfect moment om mijn favoriete zonbescherming voor het gezicht te laten zien. Ik vind het overigens niet alleen in de zomer of als de zon fel schijnt belangrijk om een zonbescherming te gebruiken. Eigenlijk doe ik dat het hele jaar door en varieer ik met de soort en de spf factor die ik gebruik.

Lees verder...

Miss Dior eau de toilette

Miss Dior eau de toilette
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 24-06-2014

Geuren kunnen veel doen voor een mens. Je zult het zelf vast ook wel eens gemerkt hebben dat een geur je terugbracht naar een herinnering. We koppelen bepaalde herinneringen zelfs ook echt aan geuren. Daarnaast doet geur ook veel in relaties, vooral tussen geliefden. Nou ga ik het vandaag niet over lichaamsgeur hebben...Ik wil vandaag wat meer met jullie delen over mijn favoriete parfum allertijden. Mijn 'signature geur' die ik erg graag draag.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons