U bent hier: Home / Baby & Kids / Opvoeding

"Die andere moeders doen ook maar wat..."

"Die andere moeders doen ook maar wat..."
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 01-10-2014

Als eerste; ik ben er weer! Na een welverdiende vakantie en korte persoonlijke break kan ik er weer aardig tegen aan. En vandaag wil ik graag aftrappen met een wat meer persoonlijk item. Stiekum best een beetje eng, maar wel een heel reëel en actueel topic in mijn leven momenteel, en ik ben wel benieuwd naar hoe jullie dit ervaren en hiermee omgaan.

Lees verder...

Toen vier vijf werd.

Toen vier vijf werd.
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 16-07-2014

In november afgelopen jaar is ons kleine meisje geboren. Ok, dat is geen nieuws meer, maar feit blijft wel dat de komst van een kindje altijd een grote gebeurtenis is, niet alleen voor de nieuwbakken papa en mama, maar misschien wel met name voor de nieuwe grote broer(s) en/of zus(sen). Hoe er op de gezinsuitbreiding gereageerd wordt door de al aanwezige kindjes kan enorm variëren, van volkomen extatische blijdschap tot complete afkeer. Maar meestal is het een stuk genuanceerder en kan een goede voorbereiding een hoop schelen. Zo ook in ons gezin.

Lees verder...

Het digitale tijdperk

Het digitale tijdperk
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 05-07-2014

Elke ouder zal het tegenwoordig wel eens gezegd hebben; “Toen wij opgroeiden hadden we …. nog niet.” Het digitale tijdperk brengt een heleboel nieuwe snufjes en gadgets met zich mee, maar het stelt de ouders van nu ook voor een hoop nieuwe uitdagingen. Waar onze ouders ons hooguit voor de t.v. moesten wegslepen en naar buiten schoppen, zijn er in deze tijd een keur aan nieuwe verlokkingen die niet alleen ons aanspreken, maar zeker ook onze kinderen. Opa of oma al eens horen zeggen dat kleinzoon of -dochter een stuk handiger is met die Ipad dan zij zelf?

Lees verder...

Huisje, boompje, beestje

Huisje, boompje, beestje
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 25-06-2014

Sinds een maand of 2 hebben we een nieuwe huisgenoot. Een schattige, knuffelige, speelse, en soms wat overenthousiaste pup van 5 maanden. Misschien wel een wat ambitieuze keuze met drie kleine kindjes en een druk gezinsleven. Maar ook zo leuk.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons