U bent hier: Home

Een peuter met wielen..

Een peuter met wielen..
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 04-06-2014

Mijn zoon is gek op auto's, net als bijna ieder ander peuterjongetje. Zijn pyama en pantoffels; met auto's erop, zijn favoriete trui; met auto's erop, zijn leukste speelgoed; zijn autootjes. En zijn favoriete auto neemt hij als het aan hem ligt overal mee naartoe, naar de kinderopvang, met boodschappen doen, zelfs mee naar bed. Eet hij een boterhammetje of een koek? Dan moet de auto ook een hapje. Gaat hij 's avonds lekker naar bed? Dan moet de auto ook een kus en een dekentje. Totale devotie.

Lees verder...

Tweedehands, een tweede kans

Tweedehands, een tweede kans
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 04-06-2014

Op zich ben ik best redelijk zuinig ingesteld. Zo niet uit principe, dan wel uit noodzaak. Met een tweeling hoef je dan wel niet àlles dubbel aan te schaffen, toch is er wel een hoop dat je in tweevoud nodig hebt. Als je een jongen en een meisje hebt, dan kun je in het begin nog wel goed weg met uni-sex, maar naarmate Fenne steeds meer meisje werd en Jens steeds meer een stoere knul, werd steeds duidelijker dat ieder toch op zijn minst een eigen garderobe vereist.

Lees verder...

Sunshine is here met Ray Ban

Sunshine is here met Ray Ban
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-06-2014

Het is weer lente! Dat betekent steeds vaker op het terras, lekker buiten in de stad, het bos of het park lopen, heerlijk in de auto in de zon en ga zo maar door. Kortom, ja er is ook zon in de winter, maar het echte zonseizoen komt er nu aan. Ik vind het heel belangrijk dat ik daarbij zo veel mogelijk een zonnebril op heb. Het beschermt je ogen tegen schadelijke zonnestralen, is in veel situaties veel veiliger en niet geheel onbelangrijk; het voorkomt fijne lijntjes en rimpels in je gezicht.

Lees verder...

Purity, de puurste vorm van reinigen

Purity, de puurste vorm van reinigen
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-06-2014

Vandaag wil ik een van mijn holy grails met jullie delen. Holy grail? Ok, laat ik het simpel houden, een product waar ik niet zonder kan, een die mijn hart gestolen heeft en er denk ik maar zo een permanent plekje kan krijgen. Purity made simpel is een one step facial cleanser van het merk Philosophy.

Lees verder...

Welkom bij Stijl & Schatjes

Welkom bij Stijl & Schatjes
door Debbie Jansen gepubliceerd op:

Welkom op Stijl en Schatjes; onze nieuwe blog over beauty, style en gezin, én het begin van onze samenwerking als zussen! Na een tijd van druk sleutelen, creatieve brainstorms en hard werken zijn we nu dan eindelijk live! De komende tijd hebben we een aantal leuke en diverse onderwerpen gepland staan die veelal in het teken zullen staan van de lente/zomer en het hopelijk aanhoudende mooie weer. En we hopen uiteraard dat jullie hiermee ook de kans krijgen ons wat beter te leren kennen. Dus hou ons in de gaten, en we zien je graag snel weer!

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons