U bent hier: Home

Soorten flesjes; wat te kiezen?

Soorten flesjes; wat te kiezen?
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 27-06-2014

Vanaf het moment dat ik ontdekte dat ik zwanger was, wist ik het heel zeker; ik wilde borstvoeding geven. De beste voeding voor mijn baby, een knus, uniek moment tussen moeder en kind, en altijd beschikbaar in de juiste hoeveelheden, op de juiste temperatuur. Als je baby honger heeft is het simpelweg aanleggen, niks flesjes verwarmen en poeder afmeten, en naderhand niets schoon te maken of uit te koken.

Lees verder...

Wislists

Wislists
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 26-06-2014

“Heb je nog wensen voor je verjaardag?” Wie heeft deze vraag nou nog nooit gekregen? Vaak wist ik op het moment dat mij deze vraag gesteld werd niet zo gauw wat te antwoorden. Terwijl ik ver voor of na mijn verjaardag wel vanalles kon verzinnen dat ik nog graag zou willen hebben. Sinds een tijdje doe ik dit allemaal heel erg anders. Ik ben op een idee gekomen, niet alleen om antwoord te kunnen geven op de vraag wat ik graag voor mijn verjaardag wil, maar ik vind het ook handig en leuk voor mezelf.

Lees verder...

Huisje, boompje, beestje

Huisje, boompje, beestje
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 25-06-2014

Sinds een maand of 2 hebben we een nieuwe huisgenoot. Een schattige, knuffelige, speelse, en soms wat overenthousiaste pup van 5 maanden. Misschien wel een wat ambitieuze keuze met drie kleine kindjes en een druk gezinsleven. Maar ook zo leuk.

Lees verder...

Miss Dior eau de toilette

Miss Dior eau de toilette
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 24-06-2014

Geuren kunnen veel doen voor een mens. Je zult het zelf vast ook wel eens gemerkt hebben dat een geur je terugbracht naar een herinnering. We koppelen bepaalde herinneringen zelfs ook echt aan geuren. Daarnaast doet geur ook veel in relaties, vooral tussen geliefden. Nou ga ik het vandaag niet over lichaamsgeur hebben...Ik wil vandaag wat meer met jullie delen over mijn favoriete parfum allertijden. Mijn 'signature geur' die ik erg graag draag.

Lees verder...

Oranjegekte!

Oranjegekte!
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 23-06-2014

Wikipedia geeft de volgende definitie:”Oranjegekte of Oranjekoorts is een verschijnsel dat zich voordoet onder grote delen van het Nederlandse volk, voornamelijk bij belangrijke internationale voetbalwedstrijden(EK's en WK's) waarbij Nederland vertegenwoordigd is en bij Koninginnedag. Het manifesteert zich onder andere in het dragen van oranje kleding (..) het oranje verven van het hoofdhaar, en het versieren van muren, kamers, huizen en zelfs straten met oranje versierselen zoals slingers en vlaggen.” Wat we ook doen, de Oranjekoorts is aanstichter voor de fornatie van een flinke dosis nationale identiteit. We voelen ons één, verbonden en heel Nederland komt samen in het “wij tegen hen” gevoel.

Lees verder...

Glycolzuur van Paula's Choice

Glycolzuur van Paula's Choice
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 22-06-2014

De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met huidverzorging. Ik probeer me te verdiepen in wat mijn huid nodig heeft, in alle verschillende producten die er bestaan en in het uitproberen van deze producten die geschikt zijn voor mij. Een grote nieuwe ontdekking daarbij is het gebruiken van een chemische peeling. Het is veel minder eng dan het klinkt hoor! Ik leg je uit wat ik gebruik en wat het doet.

Lees verder...

Rust rond het slapen; inbakermethoden

Rust rond het slapen; inbakermethoden
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 21-06-2014

De eerste weken en maanden met een baby zijn hectisch, maar ik denk dat wij ons in onze handen mogen knijpen dat de tweeling geen van beide echt last heeft gehad van krampjes of zelfs een regelrechte huilbaby was. Maar hoewel geen van beide heel veel huilde, waren ze wel onrustige slapertjes. Met name Jens was zo ontzettend druk met zijn armpjes dat hij zichzelf steeds wakker sloeg. Al in het ziekenhuis had men ons geinformeerd over de verschillende mogelijkheden van inbakeren, maar in het begin was ik wat huiverig. Toen ben ik wat verder gaan inlezen.

Lees verder...

Volg ons op Bloglovin' !

Volg ons op Bloglovin' !
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 20-06-2014

Sinds vandaag is het ook mogelijk onze blog te volgen via de website van Bloglovin'.

Lees verder...

Back to the 90's

Back to the 90's
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 20-06-2014

Ik ben al weer 31 jaar oud...Ja echt waar! Dat betekent dat ik een happy teenager was in de jaren 90. Ik moet nu toch echt zeggen dat dat een leuke tijd was om een tiener te zijn. Er zijn echt talloze dingen om aan terug te denken. Speelgoed, snoep, gewoontes, kleding en natuurlijk muziek. Wie benoemt er nou nooit het stukje jeugdsentiment van vroeger? Vandaag lees je vooral over de muziek van toen en wat ik er nu nog mee doe.

Lees verder...

Battle of the soaps

Battle of the soaps
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 18-06-2014

Vraag om het even wie dan ook om een merk voor baby verzorgingsproducten te noemen en ik denk dat wel 95% je als antwoord “Zwitsal” zal geven. Op de vraag aan welk product men zelf de voorkeur geeft of zou geven zijn de meningen denk ik een stuk meer verdeeld. Of je bent gek op het welbekende Zwitsal-luchtje, of je vindt het helemaal niks.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons