U bent hier: Home

Olaz Beauty Fluid voor dagelijks moisturizen

Olaz Beauty Fluid voor dagelijks moisturizen
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 09-07-2014

Oil of Olaz, ze heette dit merk vroeger. Ik kreeg er altijd een beetje een 'oma-gevoel' bij. Toch heeft Olaz (zoals het nu gewoon heet) een aantal hele fijne producten. De Olaz Beauty Fluid is daar zeker één van. Ik nam deze moisturizer laatst bij het Kruidvat mee toen ik zag dat hij gratis was bij inlevering van 400 spaarpunten.

Lees verder...

Wandelgemak; met z'n allen op stap

Wandelgemak; met z'n allen op stap
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 08-07-2014

Duowagens zijn in de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Toen wij voor Jens en Fenne de zoektocht naar een wandelwagen begonnen was een van de eerste dingen die ik dacht “Wow, wat een geluk dat we een dubbele wagen 'moeten', dat beperkt die gigantisch uitgebreide keuzemogelijkheden gelukkig een beetje”. Het kwam mij voor dat er oneindig veel verschillende kinderwagens waren om uit te kiezen, dus ik was blij dat er voor ons een kleinere selectie was. Maar ook dan is het een hele klus, bijna vergelijkbaar met een nieuwe auto kopen...

Lees verder...

Philosophy the Microdelivery Exfoliating Facial Wash

Philosophy the Microdelivery Exfoliating Facial Wash
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 07-07-2014

Kun je hem nog volgen? Jeetje wat een mond vol hè? Vandaag ga je dus meer lezen over the microdelivery exfoliating facial wash van mijn geliefde huidverzorgings merk Philosophy. Al eerder schreef ik over purity made simpel van Philosophy en over de glycolzuur peeling van Paula's choice. Naast deze twee favoriete producten is deze facial wash ook een grote favoriet.

Lees verder...

Het digitale tijdperk

Het digitale tijdperk
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 05-07-2014

Elke ouder zal het tegenwoordig wel eens gezegd hebben; “Toen wij opgroeiden hadden we …. nog niet.” Het digitale tijdperk brengt een heleboel nieuwe snufjes en gadgets met zich mee, maar het stelt de ouders van nu ook voor een hoop nieuwe uitdagingen. Waar onze ouders ons hooguit voor de t.v. moesten wegslepen en naar buiten schoppen, zijn er in deze tijd een keur aan nieuwe verlokkingen die niet alleen ons aanspreken, maar zeker ook onze kinderen. Opa of oma al eens horen zeggen dat kleinzoon of -dochter een stuk handiger is met die Ipad dan zij zelf?

Lees verder...

(Groene) Smoothies

(Groene) Smoothies
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-07-2014

Het is momenteel natuurlijk een hele grote 'hype'. Smoothies en dan vooral ook groene smoothies drinken. Niet altijd voel ik de behoefte aan een hype mee te doen, maar omdat ik eigenlijk niet zo van fruit eten hou is dit voor mij de ideale manier om toch de nodige vitamientjes binnen te krijgen, niet alleen van fruit, maar met de groene smoothies dus ook van groente!

Lees verder...

Extra: Shoplog H&M kindersale

Extra: Shoplog H&M kindersale
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 03-07-2014

Als het op kleding aankopen aankomt ben ik op rantsoen; ik ben nu toch eindelijk mijn best aan het doen om de overtollige zwangerschapskilootjes kwijt te raken, en dat zijn er euh.. best veel.. Dus ik laat de zomersale dit jaar voor mijn garderobe grotendeels aan me voorbij gaan. Maar dat betekent toch niet dat ik niet kan snuffelen voor iets leuks voor de kids nietwaar? Ik bedoel, Jens kan best nog een extra t-shirtje gebruiken, en Fenne is sinds kort helemaal fan van alles wat 'roze' en 'jurrek' is. En Mare.. tja, die verdient toch ook af en toe iets nieuws, i.p.v. alleen maar de afdankertjes van broer en zus te dragen toch?

Lees verder...

Hip traphekje: Lascal Kiddyguard

Hip traphekje: Lascal Kiddyguard
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 02-07-2014

Voordat we vorig jaar naar onze huidige woning verhuisden, woonden we met de tweeling in een benedenwoning. Wat aan de krappe kant, met een drukke straat, weinig parkeergelegenheid en een trein voor ons huis langs, maar het had zeker ook zijn goede kanten. Zo zaten we lekker op loopafstand van het centrum en het park, en woonden we gelijkvloers. Best handig met twee baby's, als je niet voor ieder slaapje een paar trappen op en af hoeft. Maar nu wonen we in een hoekhuis, compleet met kelder, slaapverdieping en zolder. Heerlijk al die ruimte, maar het brengt wel nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid. Opeens hadden we, naast de ons al bekende stopcontact beschermers, ook traphekjes nodig.

Lees verder...

Remington Pearl Wand

Remington Pearl Wand
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 01-07-2014

Ik ben steeds meer bezig met mijn haar. Hoe verzorg ik het het beste? Welke stylingproducten werken voor mijn haar? En voor vandaag het belangrijkst: hoe kan ik mijn haar stylen? De Remington Pearl Wand stond al een tijdje op mijn wishlist en toen ik laatst in de stad liep kon ik het niet laten. Ik ben de Kijkshop binnen gestapt en heb hem daar meegenomen. Meteen de volgende dag probeerde ik hem voor het eerst uit. Ik kan al vast zeggen dat ik blij verrast was!

Lees verder...

Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!

Ik ga op reis en ik neem mee... de kinderen!
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 30-06-2014

De vakantieperiode staat weer voor de deur! Heb jij er al zin in? Zoek je de zon op, of blijf je lekker in de buurt? De afgelopen jaren is onze manier van vakantie vieren toch wel een beetje veranderd. Van tripjes naar de USA en Hawaii, zoeken we het tegenwoordig iets dichter bij huis. Uit praktische overwegingen, maar ook wel vanwege het financiële plaatje. Maar wat niet is veranderd is dat we over het algemeen wel mikken op mooi weer. Bij vakantie hoort voor mij een lekker zonnetje, hangen aan het zwembad en een kleurtje kweken. Nou ja, goed dan, dat kleurtje is maar minimaal, het is meer een gevalletje sproetjes kweken en verbranden maar you get the picture.

Lees verder...

Bescherm je gezicht in de zon! Biodermal vs Take Shelter

Bescherm je gezicht in de zon! Biodermal vs Take Shelter
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 28-06-2014

Het is nu toch echt zomer! Hoe fijn is dat?! We zijn weer lekker veel buiten en het zonnetje schijnt (hopelijk). Een perfect moment om mijn favoriete zonbescherming voor het gezicht te laten zien. Ik vind het overigens niet alleen in de zomer of als de zon fel schijnt belangrijk om een zonbescherming te gebruiken. Eigenlijk doe ik dat het hele jaar door en varieer ik met de soort en de spf factor die ik gebruik.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons