U bent hier: Home

Mini Tweezerman

Mini Tweezerman
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 23-07-2014

Ik heb helemaal geen grote borstels van wenkbrauwen, maar we hebben allemaal wel eens een haartje die we weg moeten halen toch? Tot een tijdje terug gebruikte ik altijd goedkope pincetten van de etos of de Hema. Maar na er veel over gelezen te hebben werd ik toch wel nieuwsgierig naar een pincet van Tweezerman. Tweezerman is HET merk als het aan komt op pincetten. Het mag een beetje meer (nou ja eigenlijk wel een stuk meer) kosten maar is het dat ook waard?

Lees verder...

Werkzoekende mama

Werkzoekende mama
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 22-07-2014

Velen van ons kennen het wel, het leed dat solliciteren heet. Ok, niet alle gesprekken zijn een nachtmerrie, en solliciteren kun je uiteraard ook uit vrije wil doen, maar als je ongewild werkeloos bent en je moet of wil weer zo snel mogelijk aan de slag, dan kan het “werk zoeken” een behoorlijk frustrerende bezigheid zijn.

Lees verder...

Foundation tip van Gossmakeupartist

Foundation tip van Gossmakeupartist
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 18-07-2014

Vandaag heb ik een snelle, misschien wat gekke, maar wel echt een geweldige tip voor je! Ik volg al tijden allerlei so called Beauty Gurus op YouTube. Gossmakeupartist was er daar één van. Een tijdje ben ik niet op hem geabonneerd geweest, maar laatst kwam ik weer wat filmpjes van hem tegen. Waaronder een filmpje met een super goede tip die ik nu met jullie wil delen.

Lees verder...

Toen vier vijf werd.

Toen vier vijf werd.
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 16-07-2014

In november afgelopen jaar is ons kleine meisje geboren. Ok, dat is geen nieuws meer, maar feit blijft wel dat de komst van een kindje altijd een grote gebeurtenis is, niet alleen voor de nieuwbakken papa en mama, maar misschien wel met name voor de nieuwe grote broer(s) en/of zus(sen). Hoe er op de gezinsuitbreiding gereageerd wordt door de al aanwezige kindjes kan enorm variëren, van volkomen extatische blijdschap tot complete afkeer. Maar meestal is het een stuk genuanceerder en kan een goede voorbereiding een hoop schelen. Zo ook in ons gezin.

Lees verder...

GHD stijltang, the best for me!!

GHD stijltang, the best for me!!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 16-07-2014

Wederom een haarstyler te reviews door mij. Dit keer echter geen krultang maar een stijltang. En waarvoor gebruik ik die het meest...Juist! Logisch genoeg om krullen en slag te maken. Ik heb al eerder andere stijltangen gehad, die waren allemaal best ok, hoewel er nog regelmatig haren bleven hangen tussen deze tangen en ze vaak net niet lekker door mijn haar gleden, vooral met het krullen ervan. Tot ik via mijn kapster op deze stijltang kwam. in één woord WAUW!

Lees verder...

Verhaaltje, liedje, glaasje water: bedtijdrituelen

Verhaaltje, liedje, glaasje water: bedtijdrituelen
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 15-07-2014

Elke ouder zal in meer of mindere mate een vaste volgorde van handelen hebben bij het naar bed brengen van zijn of haar kindje. Wij mensen zijn toch immers gewoontedieren. En dat is alleen maar handig in deze situatie, als ik de literatuur over het onderwerp 'kinderbedtijd' mag geloven. Kinderen hebben behoefte aan structuur, vooral tijdens de laatste momenten van de dag, vlak voor ze zichzelf naar dromenland mogen begeleiden.

Lees verder...

Mijn armcandy

Mijn armcandy
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 14-07-2014

Ik ben best gek op mooie sieraden. Leuke oorbellen, een mooie ring, een duur uitziend horloge of grappige armbandjes. Mij zul je alleen niet zo snel met een ketting zien, ik ben gewoon niet zo'n kettingmeisje. Ik ben toch echt meer van de armcandy, zo noem ik het zelf maar. Ik hou van mooie horloges, dure armbanden en simpele armbandjes die dan weer leuk staan bij mijn horloges. Kijk snel verder en zie en lees meer over mijn leukste armcandy.

Lees verder...

Aan tafel!

Aan tafel!
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 12-07-2014

Als iedere ouder wil is graag het beste voor mijn kindjes. Zo ook op het gebied van eten en drinken. Maar wat echt goed en gezond eten en drinken is, daar verschillen de meningen nogal over. Ik ben geen totale purist, ik ben geen vegetariër of veganist en ik eet ook niet strikt biologisch. En ik mag ook graag zo nu en dan genieten van wat zoetigheid, dus koolhydraatarm is ook niet aan mij besteed. De meeste rages vind ik vaak wat te ver gezocht, of te ingewikkeld, of zelfs simpelweg te duur. Want helaas is het maar al te waar, echt gezond eten is vaak duurder dan ongezond(er) voedsel.

Lees verder...

Tangle Teezer; klitten geen probleem meer!

Tangle Teezer; klitten geen probleem meer!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 11-07-2014

Vandaag een erg handige tip niet alleen voor mezelf en de volwassen vrouwen onder ons, maar ook voor de dames met een mooie dochter met lang haar is deze haarborstel een uitkomst. Hij heet toch ook niet voor niks de Tangle Teezer. Lees vooral verder om er achter te komen hoe goed deze borstel klitten uit het haar haalt, een mooie gladde bos haar achter laat en ervoor zorgt dat je na die borstelbeurt geen tranen weg hoeft te vegen, niet bij jezelf of niet bij je dochter ;)

Lees verder...

Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 1

Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 1
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 10-07-2014

Vandaag wil ik jullie een aantal van mijn favoriete items laten zien die ik met name in het eerste jaar van onze kindjes erg fijn, handig of leuk vond. Deze artikelen vind je normaal gezien niet direct op de standaard babyuitzet lijstjes, en geen van allen zijn absoluut noodzakelijk om in huis te hebben, maar ik vond ze nuttig dus ik wil mijn lijstje graag met jullie delen.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons