U bent hier: Home

Essence individual lashes

Essence individual lashes
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 05-08-2014

Ik ben zo'n kluns met nepwimpers joh! Ik heb het echt al meerdere keren geprobeerd, op verschillende manieren en met verschillende soorten wimpers, maar het lukt me gewoon echt niet. En als ze er dan toch op zitten dan ziet het er niet uit! Maar nu heb ik toch iets ontdekt wat me wel gewoon lukt. Dus wanneer ik nu wat vollere en langere wimpers wil hebben kan dat zeker.

Lees verder...

Mijn favo baby- en kinder zomer items

Mijn favo baby- en kinder zomer items
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 04-08-2014

Het is weer zomer, mijn favoriete tijd van het jaar. Lange dagen, veel licht, lekker buiten zijn. Hoewel ik de knusse donkere dagen voor Kerst ook best op waarde kan schatten, geef ik toch zeer sterk de voorkeur aan de zomer. Let's face it, ik ben gewoon een koukleum, plus ik word nog net niet depressief van die dagen waarin je 's ochtends met donker van huis gaat en 's avonds thuiskomt als de zon al lang weer onder is. Maar voor nu kunnen we hopelijk nog een goed aantal weekjes genieten van picknicks in het park, zwoele zomeravonden en 'zonder jas naar buiten' :) En daarom wil ik jullie vandaag graag vertellen over een aantal van mijn favoriete zomer en vakantie items voor baby en kind.

Lees verder...

Tea-lovers

Tea-lovers
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 02-08-2014

Ik weet dat het nu zomer is...Maar toch vind ik het vaak nog heerlijk om (vooral 's avonds) een lekkere grote kop thee te drinken. Allerlei smaken, verschillende soorten. Zo heerlijk, want je kunt het eindeloos variëren. Sinds een tijdje heb ik de losse thee ontdekt. Het ruikt heerlijk en smaakt vaak zelfs nog beter. Ik ben helemaal verkocht en laat je vandaag zien wat ik lekker vind en hoe ik het bewaar.

Lees verder...

Het land van Jan Klaassen

Het land van Jan Klaassen
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 01-08-2014

Een paar weken geleden was manlief onverwacht een vrijdag vrij, was het hartstikke mooi weer en hadden we zin in een leuk dagje uit met het gezin. Omdat de tweeling nu wat ouder wordt, is het steeds leuker om te zien hoe zij plezier hebben van zo'n uitje. De dierentuin is een absolute topper, maar zelfs 'gewoon' een boswandeling valt goed in de smaak. Deze keer besloten we een kijkje te nemen in het Land van Jan Klaassen. Een speelpark speciaal voor peuters en kleuters. Onder het motto “Als de kinderen het maar leuk hebben, hebben wij het ook leuk” hebben we oma opgetrommeld, de hele kinderschare plus bijbehorende plunje ingeladen en zijn we richting Braamt (n.b. nabij Doetinchem) gereden.

Lees verder...

Gekleurde mascara; essence colour flash #01

Gekleurde mascara; essence colour flash #01
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 30-07-2014

In de jaren 80 was het helemaal hip. Gekleurde mascara, het liefst knalblauw. Als je mij een paar jaar geleden gevraagd had of ik dat nu leuk zou vinden had ik zeker nee geantwoord. Maar het modebeeld verandert en eigenlijk vind ik het nu best wel leuk, mits het op de juiste manier gebruikt/gecombineerd wordt. Dus ook ik heb staan snuffelen tussen de make up stellingen in de kruidvat en heb gekozen voor deze zeegroene mascara van essence. Want tja is het niks, dan heb ik me er in ieder geval geen buil aan gevallen.

Lees verder...

Bugaboo Bag

Bugaboo Bag
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 29-07-2014

Vanaf september is er een nieuwe verzorgingstas van Bugaboo verkrijgbaar. De Bugaboo Storksak. Storksak is een exclusief Brits merk dat luier- en verzorgingstassen op de markt brengt die niet alleen praktisch maar ook chic en modieus zijn. Zo kun je de tassen van Storksak ook na de luiertijd nog prima als gewone tas gebruiken. Maar omdat ik al in het bezit ben van een uitstekende Bugaboo bag, en omdat er toch een behoorlijk prijskaartje aan zal hangen ben ik bang dat ik die aankoop er helaas toch echt niet door ga krijgen bij de ballotage-commissie...

Lees verder...

Mijn favoriete YouTubers

Mijn favoriete YouTubers
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 27-07-2014

Youtube is echt niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Even opzoeken hoe iets werkt, muziek opzoeken, grappige filmpjes bekijken en ga zo maar door, we gebruiken het volgens mij allemaal wel. Ik heb al weer jaren een YouTube-account, tot nu toe heb ik eigenlijk nog nooit zelf een filmpje geupload, maar ik volg wel veel YouTubers. En natuurlijk zal het geen verrassing zijn dat het dan vooral om beauty gaat. Kijk mee wie ik het liefst volg op YouTube!

Lees verder...

A little me-time. Bij Salon B

A little me-time. Bij Salon B
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 26-07-2014

Een maand of twee terug besefte ik me opeens dat het al zo wel eens een jaar geleden kon zijn dat ik bij de kapper ben geweest. Het is zo gemakkelijk om jezelf te vergeten als je net een nieuwe baby hebt. Die eerste tijd is zo vol van nieuwe indrukken, elkaar leren kennen, het zoeken naar hernieuwde routine, en de valkuil is om jezelf te vergeten.

Lees verder...

5 top favorieten van MAC

5 top favorieten van MAC
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 25-07-2014

MAC was het merk waar ik mijn eerste duurdere en luxere make-up van kocht. Ik was er dan ook heel erg trots op toen ik jaren geleden mijn eerste producten kocht tijdens een weekendje weg in Rotterdam. Hier in 'het Oosten' was er toen nog nergens een verkooppunt en ik zag mijn kans schoon om mijn eerste producten bij de Bijenkorf in Rotterdam te scoren. Twee daarvan zijn nu nog steeds grote favorieten. Vandaag laat ik jullie mijn vijf meest geliefde MAC producten zien.

Lees verder...

Riemann's P20 zonbescherming

Riemann's P20 zonbescherming
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 24-07-2014

Ik ben echt gek op de zomertijd, maar als 'soort van' roodharige heeft een dag buiten in de zon doorbrengen ook één grote uitdaging; verbranden. Met een lichte, sproetige huid als de mijne kan zelfs een uurtje in de volle zon al uitmonden in een bijzonder pijnlijke avond met vuurrode schouders, neus en/of andere lichaamsdelen, waar zelf de beste aftersun en cooling-gels niet tegen op kunnen.

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons