U bent hier: Home

Van fles naar beker

Van fles naar beker
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 07-10-2014

Onze kleine meis is inmiddels alweer ruim tien maanden. Ja ja, waar blijft de tijd. Maar naast de vaste hapjes, is het nu ook ruimschoots tijd voor een bekertje om uit te drinken in plaats van alleen haar fles. Drinken uit een 'gewone beker' gaat al heel goed, maar een tuitbeker vindt ze toch nog steeds erg moeilijk.

Lees verder...

Hakkenliefde, nieuwe liefde van de Zara

Hakkenliefde, nieuwe liefde van de Zara
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 02-10-2014

Een tijdje terug liet ik al mijn Ted Baker pumps zien. Ontiegelijk hoog, niet per definitie comfortabel, maar so pretty! Maar wie mooi wil zijn moet natuurlijk af en toe een beetje pijn lijden en dat doe ik maar al te graag met een mooi paar hakken. Ik heb ze niet vaak aan, maar wanneer ik ze draag voel ik me altijd zeer vrouwelijk en stiekempjes ook wel een beetje sexy ;) Vandaag laat ik jullie een paar prachtige blauwe hakken van de Zara zien. Naast mijn Ted Bakers een grote favoriet. Helaas niet meer te koop, maar toch wilde ik ze even showen.

Lees verder...

"Die andere moeders doen ook maar wat..."

"Die andere moeders doen ook maar wat..."
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 01-10-2014

Als eerste; ik ben er weer! Na een welverdiende vakantie en korte persoonlijke break kan ik er weer aardig tegen aan. En vandaag wil ik graag aftrappen met een wat meer persoonlijk item. Stiekum best een beetje eng, maar wel een heel reëel en actueel topic in mijn leven momenteel, en ik ben wel benieuwd naar hoe jullie dit ervaren en hiermee omgaan.

Lees verder...

Tip: 5th Avenue bij van Haren

Tip: 5th Avenue bij van Haren
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 28-09-2014

Ja al weer een artikel over schoenen! Zou ik een kleine schoenentic hebben? ;) Ik moet bekennen dat dat wel een beetje kan kloppen. Ik heb graag veel verschillende soorten en kleuren schoenen. Het liefst koop ik schoenen van echt leer. Vooral pumps en laarzen zien er een stuk mooier uit als ze van echt leer zijn en ze gaan dan ook een stuk langer mee. Enige minpunt is dat leren schoenen behoorlijk prijzig kunnen zijn. Maar vandaag heb ik in dat kader een leuke tip!

Lees verder...

Bridge to Bridge 2014

Bridge to Bridge 2014
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 24-09-2014

Yes! Het is een feit! Wij hebben allebei de Bridge to Bridge van 2014 uitgelopen! Wie had dat een paar maanden geleden gedacht? Erica en ik zijn beiden een tijdje terug begonnen met hardlopen. Vooral omdat we meer wilden gaan bewegen en eigenlijk een nieuwe sport zochten. Na pas een tijdje hier mee bezig te zijn kwam Erica met het idee om ons in te schrijven voor de Bridge to Bridge loop in Arnhem, zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen. Lees nu wat onze ervaringen zijn en of het voor herhaling vatbaar was...

Lees verder...

Terug na een break!

Terug na een break!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 22-09-2014

Het is een tijdje rustig geweest op Stijl en Schatjes. We hebben beiden vakantie gehad en zijn naar Corsica geweest maar daarnaast waren we ook druk met andere dingen, waaronder werk, genieten van het weer, persoonlijke dingetjes en vooral ook veel leuke nieuwe dingen.

Lees verder...

New Asics running shoes

New Asics running shoes
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 18-08-2014

In het kader van onze nieuwe hobby vandaag weer een artikeltje in de categorie 'hardlopen'. Ik ben weer begonnen op mijn oude adidas schoenen die ik al een aantal jaar had en die er eerlijk gezegd nog best goed uitzagen, omdat ik ze niet veel gebruikt had... Maar nu ik weer met frisse moed begonnen was wilde ik eigenlijk ook wel nieuwe, leuk uitziende en lekker lopende schoenen hebben. Bij ons in de buurt zit een outlet van Intersport en omdat Erica daar al enthousiast over was en er nieuwe schoenen kocht ben ik er ook maar eens een kijkje gaan nemen en kwam natuurlijk niet met lege handen thuis.

Lees verder...

Soepie?

Soepie?
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 15-08-2014

Onze tweeling is gek op soep. En ik vind dat wel zo prettig, want er is geen makkelijker manier om je kindje groenten te laten eten dan door ze een heerlijk bord vol soep, flink vol met de meest uiteenlopende groenten voor te zetten. Dus vandaag geef ik een opsomming van mijn, en niet onbelangrijk, Jens en Fenne's favoriete soepjes, allen bomvol vitamientjes en smaak.

Lees verder...

Weg uit die comfort zone!

Weg uit die comfort zone!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 12-08-2014

Laatst kwam ik op het idee voor dit artikel door een vriendin (you know who you are ;)) en eigenlijk vond ik het wel een heel goed idee. Ik was met haar aan het shoppen en merkte toen weer eens goed dat we allemaal een hele duidelijk comfort zone hebben en dat we toch eens wat vaker uit deze zone moeten stappen, dat kan verrassende en vernieuwende gevolgen hebben!

Lees verder...

Start to run

Start to run
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 08-08-2014

Voor vandaag staat er een onderwerp op het programma waar wij allebei redelijk fanatiek mee bezig zijn geweest de laatste weken. Geen kindjes en geen glamour dit keer, maar sport!

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons