U bent hier: Home

Happy 2015!

Happy 2015!
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 03-01-2015

Misschien zijn we een beetje laat maar he! Het is nog geen 6 januari, drie koningen dus het mag nog gewoon. Wij willen jullie allemaal een heel gelukkig, gezond, liefdevol en fijn 2015 wensen! We zijn ondertussen ook al weer aardig wat maandjes online met onze blog en hopen dat nog lang te kunnen blijven!

Lees verder...

De vervelendste huishoudelijke klusjes

De vervelendste huishoudelijke klusjes
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 20-12-2014

Wie houdt er nou van 'het huishouden doen'? Ja ok, Monica van Friends kon er aardig wat van, en zo zullen er vast nog wel meer mensen zijn. Maar doorgaans houden de meeste mensen er toch echt niet van. Ik ben zelf ook echt geen perfecte huisvrouw. Gelukkig heb ik maar een klein huisje en ben ik dan ook vaak snel klaar. Ik heb ook zeker een paar erg 'gehate' klusjes. Lees mee over mijn meest gehate huishoudelijke klusjes en hoe ik ze misschien wat dragelijker maak.

Lees verder...

Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 2

Tweeluik: mijn top 10 babyspulletjes deel 2
door Erica Jacobs gepubliceerd op: 19-12-2014

Na de vorige uiteenzetting van de eerste vijf van mijn favoriete baby artikelen, is hier dan het tweede deel. Ik laat jullie graag zien welke artikelen ik nog meer zie als handige extra's tot regelrechte 'lifesavers'..

Lees verder...

L'Oréal Extraordinaire Liquid Lipstick 101 Rose Melody

L'Oréal Extraordinaire Liquid Lipstick 101 Rose Melody
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 30-11-2014

Ik moet toegeven dat ik veel kipproducten heb, maar dat er eigenlijk niet veel van L'Oréal bij zitten. Toch vind ik het een heel mooi merk met goede producten. Het enige dat me vaak tegenhoudt is dat ik het wat prijzig vind voor een drogisterijmerk. Maar de oplossing is dan acties af te wachten, je krijgt dan al snel 40 tot 50% korting en bij één van deze acties kocht ik de L'Oréal Extraordinaire Liquid Lipstick in de kleur 101 Rose Melody. Hele mond vol weer! Lees snel verder wat ik er van vind.

Lees verder...

In een dip met sporten

In een dip met sporten
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 17-11-2014

Volgens mij kent iedereen dit wel. Je bent een tijdje terug fanatiek begonnen met sporten, of je doet het al een tijdje en opeens, zonder dat je het merkt of zonder reden kom je in een dip terecht. Je hebt er geen zin meer in, het komt er gewoon niet van of je wil iets anders. Een tijdje terug hebben jullie kunnen lezen dat Erica en ik beiden dit jaar begonnen zijn met hardlopen. Helaas ben ik sinds een tijdje ook in een dip beland. Ik merk dat het begonnen is na de Bridge to Bridge. Maar hoe kun je hier nou het beste mee omgaan?

Lees verder...

MAC Please me & Sweet Acting

MAC Please me & Sweet Acting
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 08-11-2014

Dat ik gek ben op het make-up merk MAC weten jullie ondertussen volgens mij wel. Nou had ik nog een Douglas cadeaubon liggen en laat de Douglas in Arnhem nu MAC verkopen...Daarom stapte ik er binnen en had ik eigenlijk stiekem mijn keuze ook al wel gemaakt. Ik wilde een mooie lipstick en een pressed pigment en zo was binnen 5 minuten mijn missie geslaagd! Kijk vandaag mee naar deze twee beauty's die ik aan mijn collectie heb toegevoegd.

Lees verder...

Primark gekte met shoplog

Primark gekte met shoplog
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 04-11-2014

Iedereen heeft er ondertussen van gehoord, bijna iedereen is er wel eens geweest, de Primark. Jaren geleden was er nog maar één filiaal in Nederland, in Rotterdam en ik weet nog goed dat ik daar de eerste keer kwam, samen met een vriendin voordat we naar een concert van Nick en Simon gingen. We hebben onze ogen uitgekeken en een tas vol spullen gekocht voor zeker niet meer dan 50 euro. In de loop van de jaren ben ik ook in Londen de Primark binnengestapt en vooral de laatste tijd schieten de winkels hier in Nederland ook als paddestoelen uit de grond.

Lees verder...

Limited of uit het assortiment

Limited of uit het assortiment
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 27-10-2014

Je grootste nachtmerrie, die ene fijne crème die je al jaren gebruikt wordt uit het assortiment gehaald. Wat moet je nu? Daarnaast is het leuk dat (make up) merken limited collecties uitbrengen. Die zijn vaak gebaseerd op de trends van dat moment en de kleuren aangepast op de tijd van het jaar. Maar dan heb je een super mooie blush of een geweldige lippenstift gevonden en dan durf je hem eigenlijk amper te gebruiken, want stel dat het opraakt dan kun je geen nieuwe meer kopen. Welke limited of uit de collectie producten heb ik in mijn stash en wat vind ik er van? Lees snel verder!

Lees verder...

Sproeten; 1 van de 7 schoonheden of...

Sproeten; 1 van de 7 schoonheden of...
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 14-10-2014

'It runs in the family' Sproeten zitten bij mij in de familie, mijn grootouders hadden ze, mijn ouders beiden en Erica en ik hebben ze zelf ook (zouden de kids ze ook nog krijgen?). Bij ons heeft het denk ik ook wel iets te maken met het toch wat rossige haar dat we hebben, ook dat zit in de familie en de combinatie van rossig haar en sproeten zie natuurlijk je vaak. Sproeten behoren tot één van de zeven schoonheden, dus je zou zeggen dat ik er blij mee moet zijn. Ben ik dat ook echt? En welke voor- en nadelen kom ik tegen?

Lees verder...

9GAG, heerlijk tijdverdrijf

9GAG, heerlijk tijdverdrijf
door Debbie Jansen gepubliceerd op: 09-10-2014

We hebben allemaal wel een smartphone of een tablet. En hoe vaak zit je daar wel niet op te kijken, zonder dat er eigenlijk wat te kijken valt? Geen berichtjes te lezen of te versturen, je Facebook timeline al helemaal bekeken en op twitter of instagram staat ook niks nieuws...Wat doe je dan? Dan installeer je als de wiedeweerga de 9GAG app en ben je gegarandeerd een tijdje zoet! Maar pas wel op, want het kan verslavend werken ;)

Lees verder...

Document acties
Welkom

Foto van ons voor Welkomst portlet


Hallo, en welkom op onze blog; Stijl & Schatjes!


Wij zijn twee zussen die samen een blog zijn begonnen en schrijven over beauty, verzorging en het leven met en zonder jonge kinderen.


Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Lees verder bij Over ons